Followers

Wednesday, October 12, 2011

Dapat hadiah kasut....sukanya.....=)


Selamat pagiiiiii...
pagi ni nak story sikit pasal hadiah masa kahwin ari tu...
xde lah nak cite pasal semua hadiah tu..tapi nak cite pasal ade 1 hadiah pemberian dari cousin aku..

pada sesiapa yg pernah baca entry ini mesti tau hadiah apa...
beberapa bulan yang lepas..cousin aku kak yantee dari Singapore inbox aku kat FB..
dia tanya nak hadiah apa for my wedding nanti...
mula2 aku cakap xnak..tapi dia suruh cakap gak..

so..aku pun bagitau la aku nak apa..
memandangkan dia kerja di HQ CROCS kat Singapore..
aku pun request la kasut crocs..
then dy tunjuk aku catalog crocs..n suruh aku choose yang mana 1..
dalam entry ini ada aku letak pic kasut tu...

So masa selesainya majlis wedding aku..
kak yantee datang jumpa aku n bagitau..
kasut yang aku nak tu dia ada bawak..
wah..bestnya...xsabar nak tengok..

Masa acara membuka hadiah malam tu..
aku nampak la beg plastic CROCS..
ambil beg tu n terus buka...
dan akhirnya....

tadaaaaa....



akhinrnya..dah dapat dah kasut yang aku request kat kak yantee...
cantekk....i likeee..
cik joe hanya tengok jer...dia jeles sebab dia xdapat pun..hahhahaha...

ha..inilah tuan pemberi nya...
kak Heryantee@ kak yantee...


tanks a lot kak....suka sangat dapat kasut tu..
nak2 kaler pink...suke3...heheeh..
<3 u.....:)


4 comments:

cik enul said...

waaa....dapat crocs lagi!!! untung la u aeen...hehehe

Aeen said...

hehehe....alhamdulilah..rezeki org nk bg..kite trime jer..heeh

Redbloodsnow said...

Wahhhh...lawa lah yunkkkkk

Aeen said...

trima kaseh la zie....:D