Followers

Wednesday, October 12, 2011

Lately ni selalu rasa sakit perut.....




adoii..nape la lately ni perot asek sakett jer...




nak kata xbuang air besar...hari2 buang...
sakit perut sebab kembung masuk angin ke??
sakit perut sebab nak period ker??
ke..sakit perut sebab pregnant ker??
teeeeeeeeetttt...
mungkin kah??
x la kot...
baru nk masuk 3 minggu kahwin..xkn pregnant lak kan2..

tapi tu la...start Friday last week lagi aku rasa x sedap perut...
perut asek sakittt jer...
nak kata gastrik??hari2 aku makan...
sejak kawen ni..selera makan berganda2...uhh..
kalau sebelum kahwin rajen diet..malam x makan..
dah kawen ni.pagi,tghari,mlm mkn gak...
kdg2 bertambah2...huh...
gemuk la lepas ni.....:)

sampai la hari Isnin hari tu..
aku xdapat nak tidur malam...
sakitnya.......nk menangis la..
sakit perut aku 2 sampaikn aku 2x masuk toilet..
bukan mbuang..tapi cm nk termuntah...
termuntah la jugak sikit...
sekali tu je la aku muntah...
lps tu xde dah..cuma lps tu rasa macam nak termuntah jer..tp xmuntah pn..
sakitnya macam perut ni kena tekan tau...
pas 2 rasa macam kita sakit nak period....
tp mcm aku selalunya kalo nk period aku saket perot sehari sebelumnya..
ni mkn berhari2 sakit nya....

hari ni sakitnya dah kurang sikit..
tp cik joe ade ckp nk bwk gi klinik...
sbb dy tgk tiap2 mlm aku ngadu saket perot...
tapi aku xnak pegi dulu..boleh?
hehehe..

bila aku gtau  member2..
dorang semua suruh aku pergi check...
kot2 da ade isi...
huhmm..aku bukan xnak pegi..
cuma xnak la mengharap sangat apa yang dorang cakap tu...
kalau ada rezeki..ada lah...
kalau xde..kita usaha lagi..betul tak??
:D



7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

selamat berusaha...
ehehehe

puansazusarin said...

dear ada isi kot...he3...
gi lah cek =)

Aeen said...

@ekin:hahahah..same2 la kite berushe yeh...hehe...

@rin:takot nak gi check...ngeee....hehe

cik enul said...

pergi...!pergi..!pergi..!

hehhehe...

Aeen said...

tgu dulu la...heheh...

Redbloodsnow said...

a'ah yunk. cpt gi cek ek. mane taw weols readers blog aeen nnti akan dpt baca that happy news...hehe

Aeen said...

heheheh...i hope soo..