Followers

Friday, July 22, 2011

Hadiah wedding yang x surprise from my lovely cousin...coz dia dah bagi tau dulu....keh keh keh....



kalau korang semua refer entry di atas..
mesti perasan kasut nie..


time aku update pasal kasut di atas nie xde description apa2..
yelah..time tu kan wordless wednesday...
hanya gambar menceritakan segalanya...heheheh

Ok lah ..sebenarnya kasut nie
aku request dgn cousin aku kat Singapore..
nak kata aku request sgt xlah jugak..
actually dia yang nak bagi....

ceritanya macam nie...
masa tengah on9 FB..cousin aku, kak yantee..
tanya aku nak apa2 from Singapore ke..
sbb bulan 9 nie time aku kahwin dia nak datang...
aku cakap la..xnak apa2...just nak dia datang jer lah...
pas 2 dia kate xtau nak bagi present apa untuk wedding nanti..
so..tibe2 dia bagi link ini..

wahhhh...kasut crocs la...
FYI..kak yantee kerja as account assistant kat kilang CROCS kat Singapore..
so dia suruh aku pilih jer lah kasut yg ade ..
pe lagi..terus la pilih kasut kat atas tu...
aku xtau la kaler dia kaler purple ker or pink..
ahh..xkesah la..janji ade nmpk mcm pink kan2..hehehe...

dah pilih...n bagi saiz kat dia..
dia kate nanti time wedding aku dye bagi as a present..
hehehe...bestnya...tapi..xbest sebab da tau dapat hadiah apa..:)

P/S:Tanks to my lovely cousin...x sabar nak tunggu kasut tu...leh pakai untuk gi honeymoon nanti...upss..terlebeh sudah...hihihi...



2 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh bestnyaaaa ada kazen camgitu. nk jeles la klo gnie..hehe

Aeen said...

hehehe..namo jeles2....chill..:)