Followers

Tuesday, October 11, 2011

REVIEW: Sanding (PART 2)

SANDING (PART 2)


ceh...ade part by part lak kan..hehe..
boring kan asek aku letak pic wedding jer..
yg suke tgk xpelah..yg x suke tu pun xpelah...
aku nk letak pun sbb nanti da lama2..aku leh review balik..
tengok2...tunjuk kat anak2 aku nanti...heeh...

part yg ni aku selitkan la lagi pic waktu sanding..
ni pun aku dapat jumpa,selepas puas aku stalker FB org..
haahahaha..
last2 jumpa gambar sndiri..heeh..xdelah..
ni pic aku dapat dari FB sedara husben aku n kakak abg ipar aku...

jom la layan lagi..
yaayyy...



ni budak2 kompang n penari2 tarian melayu..


ni lak budak2 silat..
















untuk kompang, silat dan tarian melayu..
aku sendiri xtau ambil kat mana..heheeh..
coz ni semua kakak aku yang sponsor..
berapa cost and di mana dia tempah pun aku xtau...
tanks akak coz sponsor ni semua for my wedding..
<3 u larr..heeh

















6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

x sempat nak tgk hr tue
sbb ade open house

Aeen said...

huhuh..its ok ekin...:)

zura said...

cantiknyaaa warna diaaa!!! bseri2 pengantin tu haaa :)

Aeen said...

hehehe...trima kaseh zura....:D

Redbloodsnow said...

bestnyaa akak aeen yg sponsor for group tu ek. zie lak...suma duit sendiri yg kuar. sobsobsob.

Aeen said...

aah..kakak ain yg sponsor sume grup 2...heheh