Followers

Tuesday, July 12, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING:Baju nikah dah siap! Malam nie pergi ambil and fitting sekali...:)



Malam nie aku n cik joe nak pergi jumpa kak fie..
ada appointment dengan dia..
Kak fie nie mak andam aku..
aku amek pakej perkahwinan untuk baju wedding dengan dia...
last week kak fie mesej bagitau baju nikah kiteorang da siap...
wahhh...seronok giler aku dengar baju nikah dah siap..
so igtkan nak pergi amek and fitting last week..tapi kak fie busy...
so hari ni lah baru dapat pergi...

yup..baju nikah aku tempah....xsewa..
coz ibuku aku yang sponsor...heeehe..
dia kata nak ada kenangan....
Whatever la ibu...
anakmu menurut perintah..:D

After balik kerja nie cik joe ambil aku dulu...
kemudian balik rumah jap...after maghrib baru pergi..
refer entry ini kalau nak tengok kain nikah aku...



P/S:Xsabarnya nak test baju nikah nie..hopefully ok lah...

3 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

baju nikah ekin pon dah siap
tp x sempat lg nak g amik....
sgt2lah bz
huhuhuh

Redbloodsnow said...

mcm zie lak..utk mak andam, pelamin n hias keta...semua under 1 pakej. senang...hehehe. tak sbr nk tgk aeen jd permaisuri sehari..hikss

Aeen said...

@ekin:heheh....nanti amek la ek..pas tu publish kat blog..nk tngok...mesti sweet..heheh...

@zie: ain pun semua 1 pakej gak..cuma baju nikah tempah..xnak pakai yg sedia ada....hehe..ain pun x sbr nk tgk zie jd permaisuri sehari gak...mesti grand...:D