Followers

Tuesday, July 12, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING: Done with New Kad Kahwin








Selamat pagi semua..eh da nak tengah hari dah...
ah..selamat pagi and selamat tengah hari semua....
heheheh...senang...

Actually nak sambung lagi pasal ari Ahad ari tu..
selesai jer booking photography...
terus abg sedara aku ajak jumpa membe dia yang buat kad kahwin..
so aku n cik joe pun ikot lah dia..
kita orang jumpa kat Old Town White Coffee, Prima Sri Gombak..

Graphic Designer untuk kad kahwin kiteorang yang baru nie 
kecil molek je orang dy...nama dye Lynie..dari MakcikPakcik Design House 
Memandangkan dalam website x banyak kad...
n dia pun x bawak contoh2 kad yang lain..
so kiteorang decide pilih je la yang sedia ada tu..
Actually menurut Lynie dia boleh design kan ikut kemahuan kita..
tapi sekarang ni dah kesuntukkan masa..
kiteorang pun da last minute nak tukar..
so ambil je apa yang ada..
janji kad siap and perfect....

Dia kata draft akan bagi selewatnya esok...
hopefully dia tunaikan lah janji dia nak bagi draft esok...
sebab aku da FOBIA ok...(saja je nak bg font besar)
dengan janji2 nie...sebab dah terkena kan....

So aku harap kalau esok dia bagi draft...
n draft ok....so terus je lah print...
contoh kad yang aku pilih 
mcm nie..




ok la kan...simple je...janji ada..heeeh...
tp nanti ada tambah sikit la kat situ..
ada letak pic kami berdua....
:D


P/S:Lega...kad and photography yang baru dah setel....Alhamdulilah.....




4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

alhamdulillah
setle gak akhirnye

Aeen said...

alhamdulilah...akhirnya..selesai jugak masalah.....lega tersangat la rasanya..heeh

Redbloodsnow said...

zie nyer lom lg settle². asyik ngelat je buat bila weekend..HAHA. takpe, zie still ade bykkk masa :D

Aeen said...

zie buat sendiri kira ok lah...xpayah nak pening2...ni tempah kat orang lain..macam2 ragam...haish...