Followers

Monday, July 11, 2011

PREPARATION FOR MY WEDDING: Done with NEW photographer and NEW package



Selepas semalam mintak cancel photo and kad..
aku terus pergi cari kad kahwin and pakej photography yang lain...
kebetulan semalam aku mesej abg sedara aku..
dye actually part time photographer...
actually aku xtau pun sebenarnya dy mmg ada buat pakej untuk photo ni..
selepas aku dah deal dengan photographer aku sebelum ni..
baru lah dy bgtau kat aku....

haish..melepas pulak..yelah..time 2 still xde pape masalah lagi..
nak jadi kan cerita aku mesej2 la dia semalam..
aku tanya dia masa wedding aku nanti dy free x..
takut ada function je lah...
pas 2 dy kata dy free time tu..

wahh..ape lagi..terus ar aku citer dari A-Z...
kemudian aku cakap nak jumpa..
dy pun kata ada kat umah..
so ape lagi...
terus la aku n cik joe ke rumah dy..
bukan jauh pun ..sebelah taman jer..heheh....
sampai je rumah terus la kami berbincang...
dy pun tunjuk pakej yang dy ada..

akhirnya pakej ni yang aku pilih..
~pre-wedding
~cover nikah+ malam berinai + sanding + outdoor
~custom album 12' x 30' =2 qty
~photobook album =1 qty
~sticky album = 2 qty (4R+8R)
~DVD

untuk pre-wedding..abg sedara aku bagi FREE..
katanya dia sponsor la pre-wedding kami..
mula2 aku cakap lah..kiteorang xde pre-wedding..
malaslah...
tapi abg sedara aku nak jugak buat..
so dia sponsor la..heee...

so setel sudah bab photography nie...
FYI abg sedara aku ni nama dia Abg Joe..
sama pulak name ngn cik joe nie..heh..
dalam bidang ni dia pun baru lagi..
baru nak berkembang..
so ape salahnya kan..support la usha dia dlam bidang nie..hehe..

Blog:siang malam photography (blog pun baru lagi..dia x update lagi..)
FB: photosiang.photomalam (sori xleh nk link coz kat office fb xleh bukak hehe..)

P/S:kalau la aku tau dy ade buat photography sebelum aku amek photographer lain ari tu ...da lama aku amek dia je as photographer aku....huuh....pape pun..tanks tu abg joe...coz jadi penyelamat untuk cover majlis perkahwinan aku nanti....:D 

5 comments:

iedaurora said...

kalau ade kenalan lagi senang kan een! leh mintak diskaun kaw2...

e k i n ♥ y u s r i said...

tgk,kan ade rezeki len yg dtg...
hehehe

Aeen said...

@ieda:aah...mmg senang...nak2 sedara sendri...leh mintak diskaun..hee..

@ekin: alhamdulilah ekin....lega rasanya skg ni....:)

Redbloodsnow said...

haa...yg ini zie pun dah done. fuhh lega kan bila dh done...hehe

Aeen said...

tau xpe...lega bila da setel...cuma 2ngu majlisnya jer nanti..heeh