Followers

Wednesday, May 4, 2011

Kain nikah aku n cik joe



ni adalah sambungan untuk entry ini..
Dalam entry tu aku ada bagitau nak tunjuk kain nikah kan..
so now..aku tunjukkan lah kain nikah aku n cik joe..


ni kain untuk baju nikah cik joe..dengan samping sekali...


ni kain  untuk baju nikah aku pulak...


dan ini kain nikah with veil n inner sekali..

ok x??
ni baru kain jer..belum siap lagi..
maybe bulan 6 or 7 kot baru siap...
nak tengok aku pakai complete...
Just wait n see yeh...
=p



2 comments:

Redbloodsnow said...

wahhh lawa lah kain nikah uols.
zie laklepas raya baru hantar ke tailor :P

Aeen said...

heheh...tanks zie..huhuh...zie lepas raya baru nk hantar..aeen lepas raya nak nikah...2 kene antar awal2..ni pun rasenya da lambat..naseb la mak andam tu leh trime lagi tempahan...:D