Followers

Wednesday, May 4, 2011

Muhammad Firas Hayyan..anak buah kesayangan ku...


Selamat pagi semua...
Pagi ni nak mulakan entry dengan pic2 comey anak buah kesayangan aku..
huhuhu...saja je nak letak entry pasal dia...hehe..


Nama dia MUHAMMAD FIRAS HAYYAN..
lahir pada 6 January 2010..
Sekarang ni baru berusia 1 tahun..
Dia adalah anak pertama kakak aku...
If korang nak tau..kakak aku dah kahwin 6 tahun..baru dapat dia nie..
Lama tunggu tu..
Rezeki dari Allah...berkat menunggu and sabar..InsyaAllah Allah akan makbulkan apa yang kita nak..
betul tak?


Bulat mata dia kan?hehehe...
time dia baby lagi..kuat menangis budak nie..
orang kata kena sawan tangis lah..
Macam2 gi berubat..
Dia dah 6 bulan..baru lah dia ok sikit..


Sekarang nie dah Setahun..
adoi...manja bebenor...
nak2 dengan atok dia..ayah aku lah...
Pantang orang pegang kunci kereta or bukak gate..
dia nak ikut..dia tau orang nak keluar...

Pernah bawak dia gi jalan2 dengan Cik joe..
Dah rupa anak sendiri dah..hehe..
cik joe lah jaga dia..sorang stroller..pakai bag galas isi susu n pampers dia..
hehehe..
Bakal bapa yang penyayang satu hari nanti..
Insyaallah..if kami dikurniakan anak lepas kahwin nanti..
Doa2 kan lah yeh semoga kami dikurniakan anak after kahwin nanti..huhuuh...




Time ni befday hayyan yang pertama..
Theme dia Winnie the Pooh...


ni dah jadi budak nakal dah..
lepas 2..dia ni giler camera..
pantang on je camera..
macam2 gaya dia nak posing..

Da best pic..yang paling aku suka..
yang ini..


Cute kan???geram betul...
Panggil je nama Hayyan..dia dah standby dah..
Credit to cik joe yang snap dis pic..
Yang bear blue tu teddy bear kesayangan dia..
Namanya Teddy..hehe..
Dah jadi macam bantal busuk dia dah Teddy tu..
Kalau basuh..confirm dia xnak..
Coz bau dia dah lain..
heheeh

Adoyai..hayyan...
FYI..dia panggil aku mummy aeen..n cik joe dia panggil papa joe...
auwwww..mama dia lah suwuh panggil macam tu..
kihkihkih..

Love u so much hayyan...=D








1 comment:

Redbloodsnow said...

eee...super comel!