Followers

Thursday, March 24, 2016

Air Mangga Kaw yang Sedap!







eh2..tetiba muncul balik kan..
sekian lama sunyi sepi..haahah..sori la..skang ni mood nak update blog tu kelaut sgt2...
mood malas la katekan...hehe..sori sgt2..banyak entry tertunggak..sampai ada yang dah lupa nak update..xingat citer dah...(Teruk kan..)
lagi 1 pasal gambar..banyak aku x transfer lagi..gara2 hardisk aku dah rosak...xleh guna..
nak save kat pc office ni..pun dah penuh dah..sampai xleh simpan dah gambar2 aku tu..rasa mcm nak beli dual USB tu la..mcm best je kan..hehe..senang nak transfer gambar...
 
 
Entah apa angin aku nak update pun xtau la..
saja je godek2 pic album kat pc ni..
tetiba ternampak gambar ni..
terliuq pulak tengok...
 
ni la air mangga kaw...
 
 
mangga kaw ni mmg kaw kaw..serius x tipu..
memang sedap sangat2....
terasa mangga dia yang fresh..ada potongan buah mangga dalam tu..
pergh..dgn sejuknya....
seminggu kadang2 2-3 kali aku beli...
harga pun memang murah...
1 bekas ni harga RM2.00
murah kan..dah la mangga tu fresh..ada potongan buah kat dalam tu..
RM2.00 je...
 
kalau korang nak merasa air mangga kaw ni..boleh la terjah gerai dia dekat taman samudera..
landmark..belakang giant..dekat ngan rumah flat kat taman samudera tu..
depan sekolah rendah taman samudera..ada sederet gerai2 orang berniaga tu..
pasti korang Nampak banner gerai tu tulis mangga kaw...
yang mana dok berdekatan..boleh lah beli n rasa...memang berbaloi dan sedap....
nak2 minum time tengah musim panas2 ni...


3 comments:

babYpose said...

Sejuk tekak tengok, panas-panas memang sedap lebih lebih lagi yang kaw :)

CikNaa said...

ada officemate ciknaa cite, yg meniaga air mangga area situ pendapatan bersih 800 sehari..gila kan? huhu..

Chekgu Azrine said...

Wow..murahla dik..akk jmpa pun sedap jgk tp harha 3rm jugak...murah la yg ni...