Followers

Thursday, February 4, 2016

Holiday Mood ON!







Tinggal 1 hari je lagi nak bekerja..
lepas tu cuti selama 10 hari...yihaaaa...
Of course la mood sekarang pun dah ke laut kan...heeh...
 
Apa2 pun paling happy....
bulan lepas dah dapat Bonus dan juga kenaikan gaji..
Alhamdulillah...dapat lah duit lebih untuk shopping kat Langkawi nanti....
Walaupun nak pergi bercuti Selasa depan..tapi aku dah nak kena packing awal2 nie..
yelah..dua tempat nak kene packing..baju aku n anak2 kat rumah parents aku..pastu kat rumah sendiri nak packing baju suami pulak...yelah kami ni kan weekend je bersama..tu yang baju aku n anak2 banyak kat rumah parents...so esok malam nak balik Klang dah..malam ni dah kena siap packing ler..
adoiii...malas betul nak packing baju ni..sebab packing baju ni boleh buat aku stress..huhuh...
 
Ok lah nak siapkan kerja apa yang patut dulu..
sebab esok mood aku nak buat kerja memang xde lah..
sok kat office nak dok releks je..hahahah...
siap kerja awal2..so cuti nanti xde lah piker pasal kerja...
Selamat bercuti panjang semua...
 
LANGKAWI..mu tunggu ku datang lagi yeh...
 
 


5 comments:

Chekgu Azrine said...

akk pun cuti2 langkawi hujung bulan ni sis...

Kakzakie Purvit said...

Pergilah Aeen... boleh memborong coklat bebanyak
Kalau tertinggal baju pun boleh beli kat sana:)

:: Mrs.SyahNia :: said...

wahh bestt langkawi kan..

cepat2 update langkawi holiday ye ;))
ku tunggu mu update! hehe

Mommy Ayesha said...

bestnya bercuti kat Langkawi .. Bulan 5 ni baru nak ke sana ...

Follow my blog back ! keep in touch dear ~

CikNaa said...

wah tengok entry ain lagi tak sabar! ciknaa pegi hujung minggu ni :)