Followers

Monday, December 22, 2014

Mak Datin...



Amboii tajuk..bukan main lagi mak datin kan.....
mak datin yang aku maksudkan ni siapa lagi..kalau bukan anak dara aku yang sorang tu...Raynia la...
mana datang perkataan mak datin tu?
husband aku la..panggil anak dia ni mak datin...sebab suka nau pegang handbag....
xkesah la beg apa2 pun...dia memang suka sangkut kat tangan..atau pun dok pegang je...
memang pantang la kalau nampak beg tangan atau beg plastik pun dia xkesah..janji beg...


tengok tu..beg isi toiletries dia pun boleh jugak... 


ke hulu hilir dia bawak beg tu..xlepas2...


ni pulak beg besar sikit dia hangkut...
tengok tangan dia tu..mmg macam tu la gaya dia kalau pegang handbag..
x ke macam mak datin tu...sangkut beg mcm tu gayanya...


aku paling suka gambar ni...
memang nampak sangat mak datinnya....
dah la dok kendong bag hello kitty tu..pastu nampak lagi beg kat dalam cermin tu dia jadi x keruan..
time ni dia minta papa dia nak beg kat dalam tu..siap cakap.."nak"
jari tu lentik je tunjuk beg dlm cermin tu...
adoiii..gedik la dik kau ni..nak berhandbag bagai...
papa pulak cepat cair bila anak dah minta tu...
dapat la beg hello kitty sebijik yg harga RM30..
kalah harga bag mama kau ni dik...
tapi xbeli beg yg dia pakai tu..
sebab xde yang baru..yang display pun dah nmpk comot2..so ambil yang lain la..



beg yang kat tepi dia tu la papa dia belikan..kecik tu je dah RM30...
tengok la muka mak datin tu...dalam stroller pun handbag pun kena ada sebelah ok...
pergi mana2 dok heret la handbag tu....
kalau dah perempuan tu perempuan jugaklah kan...
kecik2 nak pakai hanbag dah...
ikut siapa la tu..hehe..
xpelah..mama ada geng la lepas ni..boleh tukar2 handbag dengan anak...hehehehe...












4 comments:

LYAfrina said...

A ah.. cute sgt gaya dia pegang beg helo kitty tu..

Beg tu pom mmg cantik la..klo kak asya nmpak mesti dia nak.jugak ni

aznor ibrahim said...

ohmaiii..kena bersedia ni.anak perempuan sgt..

btw comey handbag awak dik..aunty pinjam vley!

Liyana said...

alahai comelnye... mama ada geng yer hihi

ameris said...

amboi adik raynia nih, kemahen bergaya yer...