Followers

Wednesday, November 5, 2014

05112014 - Raynia turns 1..Alhamdulilah...






Kalau setahun yang lalu..di tarikh ini 05/11/2013 daku sedang betarung nyawa untuk melahirkan permata hati kedua ku Reesya Raynia bt Ahmad Rafie...dan pada tahun ini..ditarikh yang sama 05/11/2014 Reesya Raynia sudah pun berusia 1 tahun.....

pic by google image

Syukur Alhamdulilah...sudah setahun usia anak dara ku sorang nie....
dah makin membesar,makin bijak,makin banyak akal n banyak membebel....oh yea.nakal pun ye jugak..hehehe....
usia baru setahun..tapi lagak macam kakak kawasan je kat rumah tu...dia lah yang paling garang sekarang sekali...haih..bergaduh ngan Raees xusah cakap lah..hari2 bergaduh...dah sah2 la yang win Raynia..abang pun kalah....kalau marah..suka jerit...lepastu suka dengki dengan abang dia...
urut dada je mama kau ni dik tengok perangai awak...
muka je nampak lembut..hakikatnya...ohoooiiii..ganas betul ini budak....
nak2 sekarang ni dia dah pandai berjalan...jenuh nak ngejor nye..

meh la layan gambar Raynia dari lahir sampai sekarang....


beberapa jam lepas dilahirkan...















































haih...geram pulak tengok awak time kecik2 dik.....auwwwwmmm....



HAPPY 1ST BIRTHDAY RAYNIA.....semoga panjang umur n dimurahkan rezeki...
semoga menjadi anak yang baik dan solehah.....
mama,papa n abang Raees sayang Nia sangat2.....
mama minta maaf sayang if for your 1st birthday ni mama xde buat celebration like abang Raees awak masa birthday dia setahun dulu....
mama kekurangan budget...walaupun xde celebration besar-besaran...mama n papa akan buat your 1st birthday ni penuh bermakna sayang.....
muwaaah2....






5 comments:

mommycha a.k.a kak jenab said...

comeynye raynia gambo yg takde gigi senyum meleret tu. happy birthday baby...

CikNaa said...

yeay dah setahun dah raynia.. jadi anak yg solehah tau..

Allene said...

happy besday raynia.. omelnya dia.. jadi anak solehah dan rajin ke dapur ye...

Julia Johari said...

Raynia ni cantiklah...suka auntie tgk...mmmuahhh...happy birthday sayang...mama tak buat besday party ke...leh auntie dtg ehehehhe

taufik maria said...

happy birthday raynia!
jemput ke:
taufikmaria.blogspot.com.