Followers

Monday, November 10, 2014

Feeling sick




Permulaan hari yang tak berapa nak ok sangat...
Selsema n batuk dari semalam...
badan rasa lemah je ni....
minggu lepas anak2 yang batuk n selsema...
Raees pulak start Jumaat sampai hari Sabtu..dua hari tu dia demam...
Alhamdulilah..Raees dah sihat...selsema pun dah kurang..
Raynia pun selsema dah kurang...
anak2 dah sihat...mama pulak yang sakit...uhuk uhuk..
papanye minggu lepas dah kene selsema n demam..
now turn mama plak...huh..

Ikotkan hari ni nak MC..tapi last week hari Isnin dah MC ni nak MC lagi..
hmmm...tapi kalau dah x larat sangat..mmg aku nak MC je...
ingatkan baru nak amek half day MC ..sekali kene buat kerja luar pulak...
adoii..bercinta sungguh aku nak pergi KL time2 mcm nie...
nak renew permit foregin worker company aku ni la...nak gi buat medical checkup dorang lagi..
huuh...tekanan aku..dah bagitau aku x berapa nak sihat...kene paksa pergi jugak..aku malas nak pergi sebenarnya...sebab aku menyampah dgn pekerja asing kat office aku ni..xramai pun 2 orang je..
sebab ape aku meyampah..nanti aku cerita kan lah...

pic by google image


Ok lah aku nak keluar dah nie...
cepat setel cepat lah balik...malas aku nak hadap benda semua nie...
bye.

1 comment:

mommycha a.k.a kak jenab said...

ade hikmah sakit, insyallah semua urusan aeen dipermudahkan yer :)