Followers

Wednesday, September 3, 2014

Wordless Wednesday: Ragam anak-anak




Suka la kan...dapat berendam dalam tu....
dua2 suka main air...Raynia paling susah sekali nak keluar dari besen mandi tu...
mengamuk2 nak main air lagi....grrrrr.....







macam ni lah selalunya kalau tidur malam...tak kaki adik kat abang...kaki abang kat adik...
adik pulak...bukan kesah pun...sikit pun dia x begerak...keje aku kejap2 betulkan kedudukan dua2 orang ni...huh..dua beradik ni tidur atas katil...patutnya tidur kat bawah...mama dah siap bentang toto semua...still naik atas katil gak...last2..mama n papa tidur kat bawah tepi katil...


Hari ni malas nak citer panjang2...wordless wednesday la katekan....
nak update pasal cuti merdeka haritu..tapi gambar belum transfer lagi dari phone husband..
tunggu je la...hehehe..

7 comments:

CikNaa said...

kan.. atas katil dorang je melintang. makpak tido sipi2 katil je..huhu

amal said...

haha kelakar pulak tgk gamabr no 2. elok je kaki abang kat pipi adik hehe

eamy milea said...

Seronok tgk dua bradik main air :)

aznor ibrahim said...

ya allah raees..tak senak ke perot adek tu..haha

aznor ibrahim said...

ya allah raees..tak senak ke perot adek tu..haha

Liyana said...

alahai comelnye... dah mcm kembar haa sama besa :)

Dkna Abza said...

Muat plk dia duduk dalam tab tu berdua