Followers

Monday, September 8, 2014

Counting days for Raees Birthday...






Amboiii tajuk bukan main lagi nak dalam omputeh kan...hahahaha...
Lagi 3 hari anak bujang sorang tu nak masuk 2 tahun dah....
sekarang ni dah big boy sangat...dah abang2 sangat...hehehe...
birthday for this year..tak da sambutan besar-besaran pun...
just simple2 saja...(sori ye nak..mama takde budget besau nak buat birthday party untuk kamu tahun ni..)
sekarang ni mama tengah nak simpan duit untuk bayar duty stamp rumah kita ni nanti...
walaupun x ada big party untuk awak...
jangan risau..mama n papa dah belikan present untuk awak....
sekarang ni mama tengah pikir nak bagi birthday awak tahun ni penuh bermakna juga...
InsyaAllah..aku planning nak belikan kek flavour yang dia suka sangat.. (Raees memang suka makan kek).Nak buat kek..ermm..mmg xde masa la..heheh..
Hari Sabtu ni aku ingat nak bawak dia pergi jalan2..pergi lah mana2 nak bagi dia happy..layan je apa yang dia minta...makan ice cream ke..beli toys ke..nak apa2 pun layan kan jelah....kiranya 1 hari tu hari untuk Raees....
tempat nak pergi pun belum decide lagi nie..heheh...tapi bukan tempat yang jauh2 la...dalam2 KL/Selangor je pun...jalan2 luar dari KL/Selangor insyaAllah bulan 11 nanti...

Dia tau2 je nak dekat birthday dia..sebab hari2 suka nyanyi lagu happy birthday...
lepastu tanya...Raees nak masuk berapa tahun..terus cakap "Uwer" siap tunjuk 2 jari lagi tu..hahahahah.....
Hmm..ok lah..hari ni entry x bergambar....
boringkan...hehe..ni pun saja2 je nak bebel2 kat blog..



2 comments:

ROS ANIS RUSLI said...

birthday airiell 2y ritu pun xd wat bsr n xjmput sapa..wat antara family asben je..

Chekgu Azrine said...

Birthday aish pun dh xlama dah.bulan 10.dok berkira2 nak celebrate besau ke kecik..uhuk..sambil kira duit dlm acc..