Followers

Tuesday, September 9, 2014

Raynia sayang baby...





Alolololo...........comelnya lah hai Raynia cium baby.......


tengok la tu....pandai je lah cium baby...xsuruh pun...dia sendiri datang kat baby tu dok cium2...
non stop ok....pantang tengok baby tu baring kat bawah....
baby ni sebenaranya sepupu husband..(anak makcik husband)
so baby ni kiranya pakcik kepada Raynia lah...baby boy ni..namanya Ammar...
tu Raynia cium uncle dia la tu...heheh...




sukalah dok cium2 baby tu...sampai baby tu dah naik rimas dah dik oiiiii....
bila aku alihkan Raynia dia marah...dia pergi lagi kat baby tu...cium lagi...
sayang betul lah dia dengan baby.......bila tengok macam ni dah nampak awak macam kakak2 dah dik..dah besar sangat....


tengok tu...Ammar dah gelisah...rimas lah dia kene cium je...
memang menangis Ammar lepas tu....tapi bila aku angkat je Ammar.. Raynia pun nangis..jeles x bagi aku dukung Ammar..Raees pulak dia x nangis..cuma dia akan dok terselit tepi aku bila aku dukung baby nie...heheh....



bila tengok balik gambar2 ni..rasa macam ...oh boleh la pregnant lagi macam nie...hehehe..tapi..bila tengok dia dok cium je baby ...rasanya kalau ada baby lagi..mau lunyai dikerja kan Raynia...hahahaha......
ok2...takpe lah dik...tumpang cium je lah baby orang lain dulu yeh...nanti2 3-4 tahun lagi ke mama bagi la adik kat awak n abang...InsyaAllah..time tu awak n abang dah besar..n dah boleh di harap........n boleh jaga adik... :)






6 comments:

Allene said...

hohoho nak adik ke... kikikik

Chekgu Azrine said...

Aloh2..sweet sgt

Elya Roza said...

alahai..comelnyee.sayang nyee die kat babyy

mommy.aisy.hana said...

Bgi mmy rehat dlu...

ameris said...

hapekah??? raynia oh raynia...

Julia Johari said...

Raynia ni bijak sgt...pandai senyum la...pandai cium baby lah...mcm2 auntie tgk progress kamu wahai anak..ain kasi can julia plak preggy tau...nak gegirl hahahhahah