Followers

Monday, July 7, 2014

Felixia Yap @ Raisha Rania





Tadi terbaca la website beautifulnara  pasal Felixia Yap dah peluk Islam..
Alhamdulilah..bertambah umat Islam di dunia nie..
aku tertarik nama Islam dia..Raisha Rania...eh2..mcm familiar je kan nama nie?
hahahha..(saja buat2 xtau kan..)
kebetulan nama sama dengan anak dara aku..Raynia..
sebenarnya nama asal Raynia...Raeesya Raynia...oleh kerana masa register dulu husband x perasan orang tu type Reesya..so husband kata takpe la Reesya pun Reesya la...
malas nak pergi tukar2 nie katanye..maksud nama pun sama je...
maksudnya pemimpin yan mempesona...


cantik kan Felixia ni...suka tengok...manis je dia bertudung..aku pun x reti nak pakai tudung mcm dia nie...hehe...apa2 pun aku nak ucapkan tahniah dan selamat menjadi seorang muslimah yang solehah...

1 comment:

CikNaa said...

ciknaa pun teringat raynia nama felixia ni..