Followers

Friday, May 16, 2014

Siap dah yassin untuk Majlis Cukur Jambul Raynia...




aduuh...apakah???seminggu sekali je dapat update blog nie..
sedih la tgk blog terabai...huh..
bukan x rajin..bukan malas...tapi xde masa...
bz melampau...kalah PM...hahahaah...
ok lah..sementara ada waktu free ni boleh la update kejap...

Last week aku ada order customized yassin dekat sini (blog) or boleh tengok kat FB dia jugak .
minggu lepas order...semalam dah dapat....service terbaikkk n cepat...




ni lah yassin untuk majlis cukur jambul Raynia n cucu aku Aesya hujung bulan nanti...
pink kaler gituuu....ok x?
simple je...actually aku dah rambang mata tengok design2 dia..memang cantik2...


yassin yang aku beli ni..x besar..kecil je..
aku beli dalam 50pcs...harga yassin ni RM1.90 sekeping...
ok lah tu...
so korang kalau nak tempah yassin ke boleh la pergi ke website or FB dia yeh..
link aku dah bagi kat atas klik je...
ada dia buat set (yassin,tasbih) ala2 goodie bag....memang cantik...

dah setel 1 kerja...lega sikit...
sekarang ni aku tengah tunggu 200pcs gambar Raees & Raynia pulak siap di print oleh Photobook Malaysia...2 hari lepas dah submit...bila siap pun xtau la....


2 comments:

Cik Puan Rara said...

murah gak kan aeen.rm1.90.berbaloi lah gak.hmm buffday princess nt nk buat lah.

CikNaa said...

semoga majlis lancar yer..