Followers

Friday, February 28, 2014

Selamat berhujung minggu...:D









Aku rasa excited n happy sgt hari nie...sebabnya...hari ni hari Jumaat...(esok cutiii)
n sebab hari ni jugak gaji masuk...hehehe....
dan yang paling best sekali husband cuti Sabtu n Ahad...hoyeaaaa.....
bukan senang tau husband nak cuti weekend...2 hari pulak tu...
biasanya dapat cuti pun weekend pun x hari Sabtu hari Ahad dia cuti...

bila dah tau husband cuti 2 hari nie...
apa lagi..macam 2 plan lah kat kepala nie...
InsyaAllah..esok pagi nak pergi Klang..nak gi jumpa owner rumah yg kami tengok hari Isnin hari tu....
oppss.belum beli lagi yeh..baru nk jumpa je dgn owner n tgk rumah...
aku sekarang tengah dalam proses mencari rumah...rumah 2nd  je...malas nak beli rumah baru or rumah yg baru nak pacak tiang...bkn ape..malas nak tunggu lama2..
xkesah la rumah tu setingkat ke 2 tingkat ke..yg penting ok..selesa utk kami anak beranak..

Planning yg seterusnya...ermm..xtau lagi..hehe..mungkin lepas tengok umah nak gi jalan2 kat Setia Alam ke..
ermm..mane2 je lah..yg penting dapat spend time dengan anak-anak n husband...
:)

dah tak tau nak type apa lagi...
dari pagi tadi ni aku x buat kerja apa pun...heheh..no mood nak buat kerja...
apa2 pun nak wish kat korang happy weekends yeh...
enjoy your time with your beloved family....



3 comments:

CikNaa said...

bestnya dah nak ada rumah sendiri..

Umi Qi said...

Sonok kan plan cari umah...xper aeen pelan2 kayuh...Umi Qi dan walid Qi pun x sabar nak punya rumah sendiri...lehhhh decoooooooo heheh

jaja_NorLiza said...

waaahhh..best aeen carik rumah...kalo dah ke setia alam roger2 la..leh juppe..dekat sgt ngan akak ni.. :)