Followers

Monday, February 17, 2014

Hilang buat kali kedua....(T_T)






Pagi2 Isnin mood nak mengupdate xde...
sebab tension dengan blog....
semua gambar dalam entry...semuanya hilang buat kali kedua....
arghhhhhhhhhh...
1st time gambar dalam entry hilang masa 2 tahun lepas...
lepas tu ok dah..
Hari Sabtu lepas...jadi balik gambar hilang...
ni semua gara2 husband aku ...
xtau la apa yang dia dok belek2...lepas tu semua gambar hilang....

Asalanya dia belek2 fon aku..tengok kat album..
ada la 1 album tu semua gambar dalam blog...
dan menyebabkan fon aku jadi berat...
sebab terlampau byk sgt gambar..
sebab google account fon aku punya email..sama dengan blog...
kirenye sync dengan fon sekali la..
dulu aku dah penah buang dah...tu yg blog aku semua xde gambar...

pas 2 kali ni husband aku konon2 expert la..jamin pic dlm blog x kan hilang..
sekali..haaa.amek kauu hilang jugak...
adoiii....nak di marah suami...
diam je la mampu...
sedih pun sedih la jugak...tapi nak wat camne...huhu..

aku xtau la camne nak buat..
xnak bagi blog dengan sync dengan fon..
ada sapa2 tau x nak wat camne?
xnak bagi blog sync dengan account google kat fon..huhuhuhuhu....

now xde mood nak update entry...
sedih tgk blog rompong xde gambar...sob sob sob..

credit pic by google image





6 comments:

aznor ibrahim said...

haha..sabo je la ain..folder tu mmg takleh delete..ce ain create email len untuk google acc fon..so nanti sume gamba blog xde la duk dlm fon

ctmah said...

aeen!!ciannya
kita nak gambar ga!email kt tmah ek ctfatimah.rahim@gmail.com
tgk sume gambar tanda -
huhu!

u kena disabled sign google tu..huhu!
kalau fon samsung, gi kat settings-accounts-google

Chekgu Azrine said...

Oo..sama ngn akk.tp xpnh la delete gmbr kt tel..nsb aen bgthu..huhu

diana said...

sayapun rimas tengok gambar dalam blog ada dalam fon ni.pakai samsung ke?kalau samsung kena ubah kat setting tu..

Aeen said...

Diana:mcm mane nak ubah kat setting yeh?

Umi Qi said...

ermmm bahaya juga ye...Umi qi masih cari solution masalah cm ni...hmmmm sabor ye aeen...sure mmg la rasa down kan sbb gambar ilang uwaaaaaaaaa