Followers

Friday, October 25, 2013

Baru lunch pun...still lapar lagiii....:)






Wuhuuu...kebiasaanya tiap2 pagi aku akan breakfast...
pagi nie je x breakfast...hanya minum air secawan je...
bagi anak breakfast...last2 mama nye yg x breakfast..huuh..
pagi ni Raees bangun awal...pukul 6.30 pagi dia dah bangun...
kul 7.30 pagi..temgah aku siap2 nak gi kerja..dari bilik aku dah dengar bunyik lagu basikal dia dah..
macam biasa..dia dera tok ayah dia bawak round2 pagi2...
kadang2 dengar bunyik lagu kat basikal dy tu..kadang2 dengar bunyi sandal dia yg bunyik cet cet cet tu...heeh..

memandangkan pagi ni ibu aku xde..so aku kena la siap2 kan anak aku tu dulu...
awal hari ni Raees mandi..pukul 8.15 am tok ayah dia mandikan...
dah siap mandi aku pakaikan dia baju....gomol2 jap...
pas tu aku tido kan dia dalam kul 8.30 pagi...
oh yea..Raees kalau bangun pagi...sejam or 2 jam lepas dia bangun tu dia nak tido balik...
ala..tido x lama pun dalam setengah jam or sejam je dia tido pagi tu...
dah setel semua tengok jam dah kul 8.50 am..terus gerak gi kerja..
sampai office perut dah terasa lapar...baby dah tendang2 kelaparan..heheh...
pukul 12.30 aku kuar tapau nasi..lauk ikan patin, ayam masak merah, sayur kobis..fuuh...gile kan..
nasik bukan aku amek sikit..nasik penuh lak tu...
siap dengan air sirap limau tu..
lepas dah beli nasi otw nk balik opis nampak pulak orang jual kuih pau....benti tepi..
beli la 2 bijik pau..1 kaya 1 ayam...

sampai2 opis pe lagi...orang dah kuar lunch..aku pn melantak la...
kenyang sgt.....bby pun dah kenyang makan agaknye.....
n now..pukul 3 lebih dah...aku rasa lapar balik....
aiyoooo....rasa aku makan lunch perut dah full...
tp skang ni lapar balik....
dah hujung2 nak bersalin ni..makin beselera lak makannye...
nasib la tadi ade beli pau...boleh makan.....

ok la ..nk melantak pau sambil layan movie...eh...buat kerja la....
hehehe....


2 comments:

Ilya Melissa said...

hi aeen...uishhh, geng2 gojes ni memang tau...saje je tau ramai2 peknen..nak jugakkk..hehe

~ NANA ~ said...

lapo sbb baby dlm perut tu nak makan...hihi