Followers

Wednesday, September 11, 2013

Update: PREPARATION 1ST BIRTHDAY FOR RAEES (4)







Kali ni nak citer pasal banner lak...
actually berbelah bagi nak buat banner ke x...
lepas tu bile pikir2 balik..apa salahnye kan...bukan selalu buat pun...

so terus mintak member yg pandai bab edit2 gambar ni tolong design kan banner untuk birthday Raees....
maka terhasil la design yang ini...

1) Ini 1st design...dah cun dah...tapi aku mitak tukar sebab xnak ade pic sesame street tu..bukan x suka..tapi cam x kene tema lak..heheh...tema Raees is rainbow...:)



2)Lepas tu dia anta lagi 1 design macam nie...ok..baru nampak ceria sikit..ade ballon2..hehe...
tapi lepas mintak persetujuan husband..dy x setuju lak...design dah ok..cuma pic Raees tu je dia suruh tukar...dia kata pic ni sebenarnye pic Raees nak nanges...lepas tu xde rupe Raees...erkk?? (habis rupa apakah anak aku nie) haih..husband ni..cerewet la...bagi aku dah ok pe design ni..comel je muka dia tu..:D
so..aku mintak lagi sekali member tukar gambar lak..



3)Kali ke 3 member tukar....tunjuk kat husband..baru la dia setuju...fuuuhh...ok la jugak kan...dah dia suka yang ni...aku ikotkan aje la...pic budak melopong main kereta..heheh..

baru je husband approved design ni hari Isnin hari tu...belum hantar print lagi...adoiii...agak2 sempat ke idak le yeh siap minggu ni...baru nak pegi hantar hari nie....huhuh....

3 comments:

Siti Nursyamimi said...

cantik sangat..:)

Umi Qi said...

Waaaaaaa sgt hebat banner yer...sampai kali ketiga bertukar...semua cantik2 mama aeen...yg last tuh betul2 melopong hehehhe omeyy

e k i n ♥ y u s r i said...

comel jugak pic raees yg kat banner atas tue