Followers

Tuesday, September 10, 2013

Update: PREPARATION 1ST BIRTHDAY FOR RAEES (3)





Akhirnya...goodies bag untuk birthday Raees dah pun siap...
yeayyy...





gigih koo aku buat semua ni sendiri.....
DIY sendiri...rasa puas hati sangat.....
buat sorang2 lak tu..sampaikan letak barang dalam tu pun aku buat sorang2...
naik lenguh pinggang nie...
nak tunggu husband tolong...susah..orang kerja x tentu masa...
ni pun aku buat semua ni husband tengah kerja...
yg tukang tolong..biasa lah anak bujang sorang tu....tolong kacau, tolong sepahkan...
huuh....

xde lah kreatif sangat pun....just simple je buat nie...
janji da tercapai hajat nak buat goodies bag untuk birthday Raees...:)
apa yang ada dalam tu??hehe...
surprise!!! pun biasa2 je dalam tu....kalau nak ..kene la datang yeh..heh...
owh yea..untuk goodies ni...husband sponsor beli item yang nak masuk dalam bag tu..
untuk paper bag, doily paper, n riben je aku beli sendiri...

Thank you tag tu pulak..aku order kat EKIN..
thanks ekin...sangat puas hati dengan hasil kerja ekin...:D

Ok..Done goodies bag....
next entry pasal banner Raees pulak..
tunggu yeh...:)



13 comments:

Umi Qi said...

Cantik sgt2....weeeeeee best yer goodies...weee

Siti Nursyamimi said...

cantiknye..
mesti meriah kan..
klu ada peluang n rezeki mimi singgah ye..insyaAllah :)

~ NANA ~ said...

cantiknya! colourful gitu

Cik Puan Rara said...

wow ada goodies.rara tgh pk ni.nk buat goodies ke x ni.hehehe

Aeen said...

@Umi QI:biase2 je umi QI...xkreatif mane pun...heheh

@mimi:heheh...simple2 je mimi...ain x kreatif sgt...kalau ade masa turun la kl lg mimi...hehe..

@nana: tema pun rainbow..tu yg colorful..heh..

@rara:hehe..ade mase lg nk pikir rara....heh..

mOoN said...

waahhh... bestnya aa goodies... :)

Ayu azmir said...

simple lagi cantik... puas hati dapat buat semuanya sendirikan.... happy besday reez

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

cantik nya !! rajin mama Raees ni. 1st birthday kan.. Insyaallah kalau takde aral Yana datang k

naz said...

salam puan, sy from Snapt Pixel.
we are having promotion for birthday photoshoot.
blh email nazliahnazeer@yahoo.com
for shoot n burn murah saja.
fb page : http://www.facebook.com/snapt.pix

Asz Miza said...

Ain kita pn order kat ekin...cantik kan ekin buat..memang puas hati. :)

Puan Ida said...

rajinnye mama raees ni
shantek ar
simple jer
saya ida newbies blogger
baru foolow blog ni'
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

Aeen said...

@Asz: aah...dy buat memang puas hati...:D

@Puan Ida:thank you...n thank you also coz sudi follow blog kite..:)

e k i n ♥ y u s r i said...

tq sbb tempah ngan ekin
nnti utk adik baby, leh tempah lg
hehehe