Followers

Monday, September 9, 2013

Invitation to Raees 1st Birthday Party



Attention!!!!!!!!
hai kawan2 mama....
hari ni Raees nak tolong mama up kan 1 entry...
Dengan berbesar hatinya...Raees nak invite semua kawan2 mama dalam blog..terutama sekali mommy2 gojes & family, kawan2 Raees untuk datang ke 1st Birthday Party Raees.  (sila rujuk pic kat bawah untuk tarikh,masa n tempat..)



Meh Raees terangkan sikit jalan nak ke rumah yeh...
Al maklum lah..Raees kan dah setahun dok gombak..dah tau dah nak bagi direction jalan..hik hik hik..

Senang saja jalan nak ke rumah....
masuk je jalan ke Sri Gombak akan jumpa traffic light yang pertama...dari traffic light tu terus je naik bukit..
akan nampak sebelah kiri ada sekolah rendah...terus lagi sikit, betul2 kat bukit tu ada 1 simpang ke kiri..yg ada sederet kedai..senang cite lepas nampak je sekolah rendah tu..jalan terus sikit akan nampak ada 1 deret je kedai kt situ...
ok..bila dah masuk simpang tu, terus je lalu belakang kedai, ada kawasan perumahan kt belakang kedai lepas tu akan nampak ade Tadika Disney pastu belok kanan....terus je naik bukit..
rumah Raees kalau dari tadika tu belah kanan terus je akan nampak 1 lorong kecik belah kanan tu..rumah Raees betul2 kat tepi lorong tu....
(erkkk...paham x?) kalau x paham nanti call je la mama or papa yeh....hehe...

Hopefully Raees dapat jumpa kawan2 Raees time birthday party Raees nanti...leh main same2 n makan kek sama2 yeh....:)

9 comments:

Umi Qi said...

Raeesss!
Qi dtg ye bawak Umi dan Walid kite....nanti ada karouke x Qi nak nyanyi lagu happy besday kt Raees nanti? hehehhehe... x saborrrrrrrrrrr nk pi.... :)

p/s mission cari hadiah raees bermula :)

Aeen said...

QI.....kite karaoke lagu happy birthday same2 au...:D

-DoUbLe Z- said...

Waaahhh!! Nak nak setahun dah Raess :)..
Happy bufday ye sayang :D
Semoga menjadi anak yang soleh & abang long yang penyayang. Amin.
Hugs & Kisses - Mama Kaisara - :)

Chekgu Azrine said...

inshaAllah..kalau tak kemana kami sampai ye..hehehe

Aty_Fared said...

insyaa Allah..kalau asben ada..kami akan sampai.. :)

mOoN said...

insyaALLAH.. nnt Aisya datang party Raess if umi tak bersalin lagi ea.. :)

Asz Miza said...

Ain kalau sempat kita datang ye tapi lambat skit la sbb tghari ada kenduri kawen kawan class.. :)

Mimy Hamid said...

In Sha Allah datang sebab dekat je ngan rumah

Aeen said...

@Mama Kaisara:cepat je dah besar..huhu...thank you mama kaisara..:D

@Chekgu: heheh....hopefully dapat lah sampai yeh...:)

@Aty:Ok aty..:)

@moon:tgu lepas birthday raees la baru bersalin yeh umi..heheh

@Asz:ok..lambat pun xpe..:)

@mimy:ye kak..dekat je kan..hehe..jemput dtg au..:D