Followers

Tuesday, September 17, 2013

Today I'm not in the mood... :(



xde mood nak kerja la hari nie....
xsedap badan...
pinggang sakit ya amat......perut lak dari pagi tadi tiba2 sakit...mengeras...
rasa2nya Braxton hicks rasenye...nak jalan pun slow je....
lepas tu rasa nak muntah...kaki pulak rasa sakit2 tapi x bengkak la..
lenguh....rasa nak tidur je......zzzzzzzzz...

rasa nak MC je hari nie...tapi rasanya esok je lah MC sebab sok nak gi check up...rasa malas betul nak gi kerja sok nye...
nak update entry pasal birthday Raees pun belum sampai lagi mood tu...
maybe minggu depan la kot update yeh...
sekarang ni kat kepala otak xtau la apa yang difikirkan...becelaru la pulak..huuh..

pic by google image



5 comments:

Nur Hannah said...

take care aeen

cepat update pasal birthday raees ok
xsabar nak tau sbb aku xdapat join T____T iskkk iskkk

Umi Qi said...

Sama lak status entry blog umi Qi semalam...take care selalu ye mommy raees

Mazatul Azura Muhamad said...

Salam perkenalan.. semoga segalanya berjalan dengan lancar..Saya follow :)

~ NANA ~ said...

take care ye mommy :)

Cik Puan Rara said...

alaaa take care aeen~