Followers

Wednesday, August 28, 2013

Wordless Wednesday yang x berapa nak wordless sangat lah...heheh

Selamat pagi gojess......
hari ni mood aku ntah ke mane ntah...nak buat kerja pun xda mood....
huuhuh...
sementara nak dapatkan mood keje kembali....
tatap dulu la pic abang long Raees nie...sebagai pembakar semangat nak buat kerja...heheh...


1) mama suka tengok pic Raees yang nie...kiuttt sangat... :D sebenarnya dia nak tanggalkan hood kat kepala tu...Raees memang x suka pakai topi ke, songkok ke or letak la apa2 kat kepala tu..mesti dia tarik..time2 kecik2 ok lagi la nak pakaikan topi..dah besar sikit ni..huuh..hampeh..semua dia nak cabot....




2) melopong mulot tu...pic ni masa kat Cameron Highlands hari tu...ada nampak kereta mainan yg masuk duit tu...suka la dia main....time ni mulot dia tengah buat bunyik motor...padahal mainan dia naik tu kereta..tapi dia wat bunyik motor...siap berdiri tu bawak kereta...tengok muka tu..memang mintak cium la kan..heheheh




3) Ni pic papa dia yang snap...time ni mama yang drive naik Cameron tapi separuh jalan je la drive..Raees dah mengamok2 nak tido...nampak gigi bawah 2 batang...heheh...kalau tengok gigi atas dah ada 4...bawah tu pun dah nak naik lagi 2 batang...



Sebenarnya entry ni nak jadikan entry Wordless...tapi dah jadi terpanjang sikit..hehehe...


8 comments:

Siti Nursyamimi said...

alalaala..comey nye abg long..
rse nak cium je pipi tu..;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

bila ada anak, dapat juga mengubat resah hati kan

Umi Qi said...

Ya Allah....sejuk hati mama aeen mengandungkan raees...betapa happy yer raees membesar dgn sihatnya...aeen, ain taip entry nih umi Qi dpt rasa betapa bangga punya anak yg cergas dan pintar...raees, jaga mama dan adik baik2 ye...jadi abg long yg sgt disegani suatu hari nanti...umi Qi doa...amin

Cik Puan Rara said...

eeeiii geram btol ngan raees ni.putih comei gila kot! bila lah nk jumpa eh~

Aeen said...

@mimi:nanti birthday QI nanti kite jumpe yeh...leh cium pipi Raees..heheh

@yana: semestinya....anak adalah segala-galanye...:)

@Umi QI: terima kasih atas doa umi QI...huhuh...hargai sangat....ain harap pun Raees boleh jadi ketua keluarga dan abang yg baik pada adiknye...InsyaAllah....

@rara:Raees lebih kurang kulit mcm QI..kalo letak dorang berdua dah nampak lebih kurang same..heheh...insyaAllah..nanti kalau birthday QI hari Sabtu ni rara datang..dapat la jumpe Raees gak..:D

J.Syazwana said...

memang comey sangat ni. geram tgk pipi tu. huhuhu

Chekgu Azrine said...

Handsomenya raesss

Aty_Fared said...

Comel gileeeeeerrrrrr....!! Geram....