Followers

Tuesday, July 2, 2013

Tak Sihat.. :(




Selamat tengah hari gojes...!!!


2 hari nie x berapa nak sihat....
demam, selsema n batuk...
bukan aku je yang demam...
husband pun demam sekali...
Raees lak selsema....mujur la dia x demam...
tapi adalah satu cabaran bila mama n papa demam..nk jaga anak ...
serius xlarat....sebab badan dah lemah kan...
tapi Alhamdulilah...ade nenek n tok ayah Raees...boleh tolong jaga Raees bila mama n papa dia x sihat...
Dah ok sikit baru lah aku jaga Raees..
Raees lak time2 mama n papa xsihat lah dia meragam...main xnak, duduk x nak..nak dukung je....
adoyai...mungkin sebab dia selsema...xselesa kan..
kadang2 tu terlepas gak  marah dia...huhuhu....

sekarang nie demam aku dah ok sikit...cuma selsema n batuk je x hilang lagi..
suara still sengau...husband pulak batuk makin teruk...
sampai dia sakit2 dada bila batuk...huhuhu....
xtau la bila nak baik..

Demam-demam pun still kena datang kerja gak...
huuuh....








7 comments:

Cik Puan Rara said...

sama mcm princess ritu.time kite x sihat n demam lah dye nk merap je ngan kita.dugaan sgt kan aeen.moga cpt sembuh eh.nk mkn ubat sgt pon xleh kan.sian kat baby.

With Julia said...

Get well soon mama raees....skrg musim lepas jerebu byk sakit kan...harap sgt cpt sembuh tau...baby sihat?

CikNaa said...

cepat sihat tau..

Aeen said...

@rara:2 lah rara..nk mkn ubt pn xleh...kesian kt baby..huhu.

@julia:thanks dear..baby alhamdulilah sihat...

@cik naa:ok cik naa..:)

Siti Nursyamimi said...

bykkn berehat n jgn lupa kn ubat ye

Aeen said...

@mimi: thanks mimi..:)

diana said...

eh..gambar sama lak dengan entry saya..

kalau batuk memang siksa la..nak tidur malam pun tak boleh..