Followers

Monday, July 22, 2013

Portable Child Safety Car Seat at livingsocial




Pagi tadi sambil wat keje sambil dok la belek2 website groupon la..milkadeal la, my deal la..saje je..memang aku suka buka website2 nie...tengok2 promo....
belek punya belek...terjumpa la 1 promotion nie....
memang benda ni yang aku tengah cari2 sekarang nie untuk Raees...
Akhirnya jumpa dekat livingsocial nie..








Pada yang sesiapa tengah cari portable child car seat ni...boleh lah beli dekat livingsocial..
harganya RM60 + free shipping...
tinggal lagi 2 hari je nak habis promotion nie...
tarikh delivery lak start 19/08/13..lambat lagi lah nak dapat.....

4 comments:

Mimy Hamid said...

memang berguna kalau dah besar ni..jimat space kete...akak beli mydear RM48 hari tu masa wholesale

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Yana baru je beli carseat, tp anak yg dah boleh duduk sendiri bolehlah pakai benda ni kan. kalau baby lembut2 lagi tu tak sesuai pulak

With Julia said...

Yeyyyy good choice...abg Qi sebijik serupa kaler merah itam...raees punya order warna apa aeen? murah kan....

Aeen said...

Ju: Raees ain amek kaler merah hitam gak...:D