Followers

Wednesday, July 24, 2013

Alhamdulilah...rezeki anak-anak.. (^,^)









Lagu raya dah berkumandang di corong-corong radio..
haih...lagi dengar lagu raya lagi malas rasanya nak kerja...
hari ni nak kongsi cerita yang happy....

Yang happy nye semalam company buat evaluation untuk semua staff..
macam biasa setiap awal tahun dengan pertengahan tahun mesti kena evaluate punya...
so tahun nie bulan ni baru ada evaluation..
Alhamdulilah....gaji start bulan ni naik...walaupun x naik banyak kire ok lah ada naik jugak.. :D


Bukan gaji je naik...Bonus pun dapat jugak...Alhamdulilah......
Awal tahun hari tu pun dapat bonus gak 2 bulan gaji....
pertengahan tahun nie dapat dalam sebulan setengah gaji..Alhamdulilah..
syukur sangat2....rezeki anak2..:)
boleh lah bernafas sikit...



Boleh la shopping raya sikit, 
shopping untuk husband, Raees ibu, ayah ngan adik..
Al-maklum lah ibu xkerja, ayah dah pencen..adik pulak study lagi...
so kena la kite yang support jugak..

Selebihnya nak simpan untuk buat birthday Raees bulan 9 nie..
belum lagi ada preparation..baru merancang saja....
untuk adik Raees pulak...husband yang nak support beli barang baby...aku cuma topup2 sikit je lah..
:D

Excited sbnrnya nak shopping raya nie..tengok orang lain semua dah beli dah..
aku pun 1 pasang baju raya pun xde lagi....
kena tunggu lah hujung bulan baru dapat shopping...
uh...lambat betul nak tunggu 31 hbln nie...ahhhh.....

17 comments:

erin said...

waaa bestnya :)

Mimy Hamid said...

bestnya melampau best bonus byk kali....abg polis naik gaji gak kan ehehehe

Chekgu Azrine said...

Tahniah!!bestnya..

Aeen said...

@erin: :)

@mimy:setahun 2x bonus kak...abg polis pun naik gak gaji..hehe..Alhamdulilah..

@chekgu Azrine: trima kasih..alhamdulilah..:)

cikpingu said...

bestttnye dpt rzeki nk dekat2 raya ni... leh soping..kikiki

ciksuen said...

bestnye3!! :D

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Alhamdulillah..masyuukkk

Siti Nursyamimi said...

rezekiii mencurah2 tu ain...
alhamdulillah :)

CikNaa said...

same la kite ain.. ciknaa bukan sibuk cari baju raya, tp sibuk cari stokin, wet tissue bagai..org nk beranak la katakan :0

MaMaIfFah:iZzaH said...

wah dpt sebulan setengah gaji ker??? alhamdulillah....

Umi Qi said...

Ya Allah rezeki adik baby...seronok yer....pasti hebat besday raees nanti...nak datang nak datang hehhhe boleh?

cik enul said...

alhamdulillah...best la aeen...susah nak dpt company macam tuh...rezki kan...

puansazusarin said...

Alhamdullillah rezeki anak2 aeen :)

Erna Nordiana Zamri said...

wah....sakan la kan raya tahun ni.alhamdulillah rezeki anak anak ni..seronoknya

Aeen said...

@cikpingu: Alhamdulilah....rezeki....leh shopping..hehe..

@ciksuen: :D

@yana: Alhamdulilah..rezeki..:)

@mimi:Alhamdulilah..

@ciknaa:hehe...lg la nk beranak time2 dkt2 nk raye ek..mmg sibuk cari barang baby...

@mamaifah:aah...Alhamdulilah...rezeki anak2..:)

@ummiQi:hahaha..xde la hebat kalau nk buat birthday raees nie..biasa2 je ummi Qi..nnt kalau jadi..pasti ain invite ummi QI ngn mommy2 gojes semua..:)

@cik enul: Alhamdulilah..tulah...serba salah kalau nk berenti keje..huhmm..

@Erna:eheh..xde lah sakan..kene simpan gak utk 2nd baby nie..hehe

Aty_Fared said...

Waaaaaahhhh besh giler...!! Rezki raye..rezki anak2 kan..:)

Cik Puan Rara said...

yeay x sbr nk sopim~ hehehe