Followers

Thursday, June 13, 2013

Merajuk lagi???? haih...layankan je lah....:)





Merajuk lagi ke??
adoyaiii...letih wooo nk melayan orang yg merajuk nie....
haih.....
yup..husband ku merajuk lagi tadi...
kali ni nk merajuk kenapa la plak??

Citernya macam nie..besokkan birthday husband....aku kan ada beli promotion buffet dinner di Hotel Istana kat mydeal..
so pagi tadi aku call lah nak buat reservation...aku ingat nak buat reservation untuk hari Ahad nie..sekali penuh la...esok masih ada kosong lagi..aku pun terus la booked untuk esok...(padahal kene buat reservation 3 hari sebelum..tapi orang tu kate sebab ade kosong ok je kalau nk booked.)
dah confirmed booking aku pun print la voucher siap2..senang..takot nanti lupa lak nak print..
then aku letak dalam envelope n letak dalam handbag....

balik lunch tadi..anak buah aku dok selonogkar handbag aku nak ambil tab...
agaknye time dia nak amek tab dalam beg..
time nak gerak balik office aku nak masukkan la balik tab dalam beg...sekali tengok envelope tu xde...
kebetulan husband ade dengan aku time tu..
pas tu aku tengok kat tempat surat2...envelope tu ada kat atas tu..maybe ada orang tengok envelope tu jatuh dia letak atas meja tmpt letak surat tu..
aku ambil lepas tu terus nk masukkan dalam beg..sekali husband nampak dia nak tengok..
aku x bagi la...aku cakap xboleh..nanti boleh tengok..lagi la dia bengang...
time tu dia tengah pegang Raees...dia letak Raees terus bangun gi dok tempat lain sambil baca paper..
Dalam hati aku kate..dah merajuk lagi la nie....
ketat giler la muka dia time tu..siap dia cakap kt aku...dia mintak elok2..tapi aku xbagi tengok..
pas tu aku cakap la..jangan la marah...nanti akan tau jugak....tapi bukan sekarang...
terus x layan ape aku cakap..
ok..aku pun releks je lah ...kan aku cakap..jangan layan sangat kalau dia dah merajuk nie...

Actually bukan lah sengaja aku nak buat dia macam tu..macam aku ade rahsia lak dengan dia kan...
dia pulak bukan boleh kalau benda yg dia nak tengok tapi aku x bg tengok...marah la dia..
Bukan xnak bagi tengok apa yg ada dalam envelope tu...x surprise la kalau dia dah tengok dulu...
tunggu besok lah baru aku tunjuk...
baru lah surprise...(walaupun hanya voucher...huhuhu)

xpela sayang...nk merajuk..merajuk lah...malam kang mama wish birthday..
cool balik la tu...hehehe....



10 comments:

CikNaa said...

sweet la korang nih!

Cik Puan Rara said...

hehehe kuat merajuk ye.hehehe.takpe.mlm kang ada hadiah besh.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hai, asyik merajuk je sejak 2menjak ni.. sabar jelah ain. esok cool lah tu bila dia dah tau :)

Aty_Fared said...

Kuat betul pakwe tu merajuk yer...heheh..eeaahh beza besday sehari jer dr besday aty..:-)

Aty_Fared said...

Silap..besday asben aty..:-)

icE said...

nice blog!

jemputlah ke blog kita! :)
Mak...In Progress

puansazusarin said...

Merajuk2 manja..kehkeh..

:: Mrs.SyahNia :: said...

men majuk2 yea..best gak kalo kdg2 majuk2 ni..pastu kalo dah ok rasa cam bahagia je..haha

hepy besday utk asben akak ;)

wahh lama giler ain tak jenguk sini kan..hihi

Super Ummi said...

hihihi... comel je merajuk2.. Ehh, suami kite pernah merajuk ke tak ye... haha

:: Mrs.SyahNia :: said...

sis, cpt update smbungan citer mrajuk ni..hihi