Followers

Thursday, June 20, 2013

Busy week...







Fuuhhh..(Sambil kesat2 peluh..)
ceh..dok dalam aircond mane la nk berpeluh kan..heheh...
bukan apa..ni pun aku curi2 masa kejap update blog nie...
minggu ni tersangat lah busy...
next week pun lagi la busy...sebab hujung bulan nie nk close account..lepas tu ada stock check...
sekarang ni pun tengah prepare apa yang patut untuk stock check next week...
nak siapkan sebelum tengah hari esok....
sebab ape au...sebab besok aku keje half day....
cuti belah petang..sampai lah hari Selasa depan...

Hoyeaaaa..akhirnya dapat jugak lah bercuti kami 3 beranak..eh..4 beranak..(termasuk yg dalam perut nie) hehe...
husband cuti dia dah lulus...seminggu tu...
tapi aku je lah xdapat cuti seminggu sama dengan dia..huhuh..
ini pun kalau ikutkan aku xboleh nak cuti....sbb next week busy giler..
supervisor aku pun berbelah bagi sebenarnya nk approve kan cuti aku...
yelah..sebab tengah2 busy aku lak sebuk nak cuti..
jd lipas kudung la dia nanti buat keje sorang2..hahahaha...

Ala...bagi lah aku peluang...nanti bila lagi nk cuti...bulan depan nak puasa dah..
raya pun belum tentu husband dapat cuti....huhuhu...

Ok plan untuk cuti nie...
esok petang or malam...pergi Johor coz ada kenduri kahwin hari Sabtunya..
lepas tu hari Sabtu after kenduri balik KL...
tidur semalam kat rumah...hari Ahad pagi terus gi Perak lak..balik kampung husband..
balik x lama lah..1 malam je pun...just nak ziarah makcik dia je..yg sibuk sangat tanya kiteorang bila nak balik kampung...
hari Isnin tu pulak...InsyaAllah...akan bercuti ke Cameron Highlands lak...
ala dapat 1 hari stay sana pun cukup lah kan...
kalau x jadi gi Cameron maybe gi Genting Highlands..
just planning je dulu..
tengok keadaan..n tengok keadaaan Raees macam mana...

Kalau ikutkan nak je dari Johor direct terus gi Perak..
tapi aku cakap kat husband aku xnak macam tu..
sebab aku x larat nak duk dalam kereta berjam-jam dengan Raees yang melasak..
dalam kereta pun xnak duk diam au...penat...rasa nak pengsan je..
bukannya dia nak duduk dalam carseat..nak kite pegang dia..nak berdiri tengok permandangan luar..
sedangkan gi jalan2 dekat2 pun aku dah pening..ni kan pulak berjam-jam...
aduuuhhh....
lepas tu al-maklum lah..tengah membuyung nie...dengan bawak anak kecik lagi..
penatnya lain sikit....huhu...

Ok lah..nak balik rumah lunch jap...n nak main gomol2 dengan Raees..hehehe..
balik office sambung balik kerja yg tengah banyak nie...huhu..

serius giler muka budak comot nie....bangun2 tidur terus makan..hehe





7 comments:

puansazusarin said...

Happy holiday yer raees :)

CikNaa said...

kan.. skrg makin lasak bebudak ni dlm kereta.. pastu dtg kt mana pg henyak2 perut mama yg besor nih.. aiyarkkk..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

dapat cuti kejap2 pun jadi lah, at least release tension tgok keja melambak ni

cikpingu said...

enjoy!!

MyBabyLane said...

Hai salam perkenalan ;)

Seronok membaca penulisan awk. What a happy family ;)

Anyway, jemputlah ke blog http://mybabylane.blogspot.com untuk baju kanak-kanak jenama Gymboree! :) Stock baru sampai dari US minggu ini.

JunAina said...

Letih sekarang bila anak2 dah besar hilang letihnya, makin besar kita pulak jadi rindu nak ada anak kecik lagi.

Salam ukhwah.

Aty_Fared said...

Kerja pon bizi..cuti pon bizi...!! Waahh..bnyk planning nyer yer..:-)