Followers

Wednesday, May 8, 2013

1st Photobook for Raees...Yeayyy..siap jugak akhirnya...heheeh...



Org lain dah lame buat photobook anak...
sampai 2-3 buku...
aku lak baru terhegeh2 buat 1...heheh....
Actually aku beli kat groupon pakej photobook nie..
aku beli kat sini... Photobook Malaysia

Pakej yang aku amek ialah Imagewrap Hardcover Photobook Medium Potrait 8" x 11"
beharga RM59 untuk 40 pages..
Aku pun rembat je lah bulan 3 hari tu...
so dapat lah buat sikit2....
1st album ni start Raees umur 0-6 bulan saja..
buat part by part la..nk sekaligus xde  mase nk wat.....
ni pun dekat sebulan nk siapkan 1 album..
1 hari 1 page dpt buat...
nk buat pun kene curi2 masa...sebab busy je memanjang kat opis nie..huh..
akhirnya 26/04/13 hari Jumaat aku dah siapkan..n terus submit...
dan aku received photobook ni pada 3/05/13 hari Jumaat jugak..
seminggu je siap.....
:)


Tadaaa...menggunakan perkhidmatan GDEX...ok la tu..cpt gak sampainya...:)





packaging yang ok..kemas...diletakkan dalam kotak...photobook pun disampul dengan plastik..


ni lah cover photobook Raees....
ala..simple je aku buat....




ni bahagian dalam buku....ok..aku puas hati dengah hasil kerja aku..hahahaha..
walaupun simple...xpelah Raees...nanti untuk 7-12 bulan mama buat cantek2 yeh...hehe...




puas hati sangat dengan servis di Photobook Malaysia nie...quality paper pun sangat bagus...
lepas nie leh la order lagi...heheh...


10 comments:

Cik Puan Rara said...

rara punya xbuat2 ag,dh buat elok2 internet lak xleh connect.bengang tol.

Aeen said...

@rara:ini pn amek masa sebulan nk siap rara..asek tangguh2 je..heheh..

With Julia said...

Ya Allah cantik yer photobook raees...mmg mama raees sabar nak buat kan...akhirnya siap dan cantik sgt hasilnya...syukur alhamdulilah...pasti baby raees dan hubby bangga mama aeen kreatif buat tau....

p/s ju rasa bangga sgt2 aeen pandai buat....kalohhh ju tau...lepas nih buat lg utk raees...leh buat utk baby terbaru lak nanti yeyyyyy good job aeen...mmuahhhhhhhhhhh!

Bazilah (^0^) said...

ok tak service dorg aeen? rasa mcm nak buat jgk lah utk maryam huhu

Bazilah (^0^) said...

ok tak service dorg aeen? rasa mcm nak buat jgk lah utk maryam huhu

Aeen said...

@julia:simple ni ju...main buat je...xde la kreatif sgt...kalau betul2 rajin lebih dr ni...ni pn sbb papanye asek dok tnye bila nak siap...ayoo..yg abg dy pny pn xcomplete lg..nk buat adiknye pulak..hehehe...

@baz: so far ok la baz..dlm masa seminggu dah leh dpt..kite pun leh check photobook kite ni dah smp pringkat mane..dari submit sampai lah dah send..kite leh check..pas 2 time dy nk pos pn dy bg tau bile n tracking no..

Kakzakie said...

Cantiklah Aeen. Ramai yg dah buta betul tapi kakak pun tak lagi. Masuk album biasa ajelah...

StrewberiManis =) said...

camne ko buat aeen?
rasa macam nak buat je

haishhh bila dah jadik mak2 ni
semuanya utk anak kan? :)

~ NANA ~ said...

i pon selalu tengok org buat tapi i ni sampai sudah x buat2 :p

Anonymous said...

Use this information and entertainment all in the Middle Ages mutants genetic gladiators cheats into the
device. According to some music station and can be easily
downloaded from the respective Anthem is mutants genetic gladiators cheats
played in 3D.

my web site - mutants genetic gladiators cheat codes