Followers

Tuesday, April 30, 2013

Midnight movie..yeaay..



Ok..DONE!!!




hehehe....memandangkan esok cuti Hari Pekerja..
so ambil kesempatan la nak tengok wayang....
dah lama gilerrrrrrrrr x tgk wayang dgn husband..last tengok wayang citer Madagascar 3..
time tu tengah mengandungkan Raees brapa bulan nth..hehe....

Sebelum kawen memang rajin gi tengok wayang dengan husband...
boleh kata tiap2 minggu..sampaikan dah xtau nak tengok cite apa dah..coz habis semua citer kiteorang dah tengok...:)
lepas kawen makin jarang gi tengok..lepas tu mengandung pun sekali 2 je gi...lepas bersalin..ha..amek kaww..
langsung x de gi tengok wayang...kali ni baru nak gi tengok..hahahaha...

Malam tadi husband gitau hari ni dia off..habis kerja kul 8 pagi..tapi lepas tu kena terus gi mengundi...
Undi Pos kan start hari nie..hehe..
after that dia free.....ok lah..cun sangat lah tu...dia off hari ni..aku sok cuti..

So pagi2 lagi aku dah booked ticket midnight nie...kul 12.30 kat Wangsa Walk.
ermm..bawak Raees x??
confirm la x bawak....kena lah tinggal dengan nenek dia....jenuh kalau bawak..kang mengamuk lak dia kat dalam tu....
xpelah..lagipun time tu tidur dia tu..so xsusah la nenek dia nak jaga...:)

apa salahnye bagi can kat mama n papa dia dating berdua..hehe..eh2..bkn berdua..bertiga lah..
dalam perut ni kan ada lagi sorang..heheh...


6 comments:

Cik Puan Rara said...

wahhh best nya! rara sok duk umah jelah jawapnya =(

Aeen said...

@rara:ala..huhu..xpe..dok umh leh rehat..

Siti Nursyamimi said...

ala..jelusnye.. dah lama xdating berdua ni..hehe

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehee.. tempat yang sama, cerita yang sama, masa je lain. yana amik pukul 10.15 punya. couple seat jugak.. dating2 ! :)

Aeen said...

@mimi:hehehe....dapat peluang jangan dilepaskan kn2..hehe..

@yana: oh yeke? kalau x dpt la jumpa kan..:D

With Julia said...

yeyyy its dating time with beloved boyfriend forever...sonok kan dpt happykan diri dan second baby...syukur tgk aeen happy yeyyy