Followers

Tuesday, April 2, 2013

I Need a Vacation!!!!!!!





Ok..itu je nak cakap hari nie...huhuh...
im so tired..n tired..n tired......
penat kerja...penat itu ini....
nak cutiiiiii...nk gi makan anginnnnnn....
nak rest2 wif  husband n Raees...
nak tenangkan fikiran............
argggggghhhh....boleh stresss tau....

bila lah nak PRU nie..lambat bebenor laaaa...
selagi x PRU..selagi tu aku xleh nk gi bercuti mana2.....
sebabnya cuti husband dah kena beku dari bulan Januari lagi...
selalunya tiap2 tahun bulan 3 mesti dia ambil cuti....
tapi tahun nie...sebabkan kelambatan PRU nie...langsung dia x dapat nak cuti.....

gamaknya kena tunggu raya agaknya lah baru dia boleh cuti panjang sikit...
huhuhuh.....nak wat camne...kerja Polis cuti x tentu..jangan raya nanti xdapat cuti lak...
argggghhh........

Ciann Raees mama n papa xde masa bawak dia gi makan angin...
kalau balik kampung pun...kadang2 berdua ngan mama...jarang papa ada sekali...
huhuh...nanti bila papa ada cuti kite gi bercuti yeh sayang....



8 comments:

StrewberiManis =) said...

after PRU nnt boleh la p cuti aeen :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hehe.. Yana baru je confirm bercuti kat PD weekend ni. Ala Ain pergi je cuti dekat2 KL ke, berdua dengan Raees nanti husband balik kerja singgah lah hotel.

jaja_NorLiza said...

PRU bulan ni kot..bln 5 leh ar bercuti ngn raees...

:: comel gler dak raees ni..putih melepak cam kapas! :: ;-)

Siti Nursyamimi said...

senasib r kita Aeen oii..
sedih sangat rasa..
like me jgk slalu blk kg berdua ngan anak je..huhu..
xpe, kita kmpul plan dlu..
tiba msenye baru meletupppp! hehe..

Cik Puan Rara said...

aah kan,cuti polis kena beku kan.hmm sabo jelah aeen eh.hee,kita doa2 lah cpt2 PRU>

With Julia said...

Mama raees...ju doakan nanti mama raees dan papa bleh pi holiday sakan nanti...berbabymoon holiday yehuuuuu...raees makin besar dah...anak umi Qaiser ilman dah genap 7 bulan lebih...uwaaaaa makin aktif x hingat gan pipi2 umi pun nak gigit...hilang pipi hehhe nk pinjam pipi tomei raees buley?

Aty_Fared said...

Pru nk dekat dah ni..boleh stand by mud coti2 dah..:-)

SweetLikeWhat said...

takpe lepas pru nanti g bercuti lama2 tau..anis pun rase nak merehat2kan fikiran memang dah tersedia letih ni..huhu