Followers

Friday, April 5, 2013

Half day kerja hari nie...yeayyyy.. l(^,^)l









Salam Jumaat semua....
Sekarang ni update blog seminggu sekali dua je...susah lah nak update hari2.....
xde masa....banyak kerja sangat2...huhuhu....

Alhamdulilah..semalam usia kandungan dah masuk 2 bulan....
so far ada lagi muntah2...huhuh....
dis time teruk sikit mabuknya....
tapi apa2 pun Alhamdulilah semuanya sihat...
:)

hari ni aku half day kerja..cuti belah petang...coz petang nanti lepas sembahyang Jumaat nak pergi majlis akad nikah my BFF Nanee kat Masjid Khairiyah, Taman Seri Gombak...
Sorang lagi my besties yang akan melangkah ke alam rumah tangga....
happy for her... :D
sanggup aku amek half day untuk datang majlis bersejarah dia nie..adalah sebab...masa aku kawen dulu..dia lah orang yang sangat penting...sebelum nikah,malam berinai, sanding...ke hulu hilir dia tolong masa kenduri aku dulu....so apa salahnya bekorban sikit untuk orang yang telah banyak tolong kite kan...:D

Ok lah ..nak sambung wat kerja ni..nak siapkan cepat2...senang sikit...pukul 1 terus cabot balik...yeayyy...
Selamat berhujung minggu yeh kawan2...

meh jap..nak tepek sekeping gambar abang long nie...eheheh...
pic tengah hari semalam..papa dia baru lepas cuci poo poo dia..:D



5 comments:

SweetLikeWhat said...

aloh omei lah abam long nih ;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

sweet abam long

With Julia said...

suka betul abg long kita nih ye lepas poo poo hehhehe yeyyy mommy raees half day...:)

Anonymous said...

oltzcnll [url=http://sbac.org/ralphlaureneaby.aspx]polo ralph lauren[/url] wyozegxr ouqava culznp [url=http://www.longchampoutletsttaschen.info/]longchamp[/url] yglskl [url=http://sbac.org/de/monclereaby.aspx]moncler jacken[/url] tpcqql [url=http://sbac.org/ralphlaureneaby.aspx]ralph lauren sale[/url] ezmuqllc [url=http://sbac.org/ralphlaureneaby.aspx]ralph lauren outlet[/url] jhucnw [url=http://www.glouisvuittontaschenoutlet.info/]louis vuitton online shop[/url] xoqojy fpjmfcz lgbpivzyn

Anonymous said...


[url=http://blue-pil.com/en/item/generic_propecia.html]buy propecia[/url]