Followers

Tuesday, March 5, 2013

Superb busy... :(







Waaaaa..lately nie kurang update blog...
coz superb busy lah...dah la last week hari Jumaat MC,
so semalam kerja jadi berlambak...ditambah lagi dengan supervisor pulak MC semalam..
lagi lah busy gilerrrrr....
yg mana sempat aku comment blog tu sempat lah..kdg2 just bce tajuk entry korang je..nak baca habis entry xsempat....

This week ada interview untuk post admin assistant..tapi so far sampai sekarang xde sorang pun yang datang..
haih..kite dah invite datang interview tapi xnak datang...
harap2 cepat lah dapat assistant nie...





rimas aku tengok paper banyak2 atas meja nie..


keliling meja penuh ngan kerja2 yang nak kena update...
fuuuhhh...mata pun dah berat je sebenarnya nie...ngantoookkkkk.....

ok lah..nak setel kan kerja2 ni dulu...
kalau siap cepat....leh ar releks sikit..huhuh..2 pun kalau boleh releks...uhuk..

3 comments:

jaja_NorLiza said...

same la kita...bz memanjang..blog terabai! nak tggal jejak kat blog kwn2 pon x sempat! hehehhe

Aty_Fared said...

Teringat zaman waktu kerja dulu...:-)

Cik Puan Rara said...

rara pon super bz lepas kursus seminggu.huh! ni baru boleh bernafas sket.