Followers

Tuesday, March 5, 2013

Raees jumpa Girlfriend..:)





hahahah...tajuk bukan main lagi...Raees jumpa girlfriend...
Sabtu lepas Raees jumpa GF..sapa GF yang dia jumpa tu???
ni ha....
>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>

>



Raees jumpa dengan Izzara anak kepada blogger Ekin...
kiteorang jumpa kat wedding member husband kat Desa Pandan Sabtu lepas...
husband ekin dengan husband aku dorang nie member 1 sekolah...
yang kawen ni kirenya kawan dorang lah...

So akhirnya..sekian lama nak jumpa zara comel nie..akhirnya jumpa gak...
Raees malu2  lak jumpa makwe..heheh...tengok zara cenyum amek gambar...mood dah baik time nie...
masa mula2 datang zara xde mood lagi...sebab ekin kata baru bangun tidur..hehe..


Raees xhabis2 isap jari...haish...last jumpa ekin time aku kawen hari tu..kali ni jumpa dah bawak anak masing2..hehehe...lepas ni leh ar jumpa lagi kan ekin...n jumpa dengan mummy2 blogger semua...mesti best... :)





5 comments:

With Julia said...

Wahhh malu2 raees jumpa gf tuh ...comel gf heheh...kan sonok bila jumpa mommy blogger yg lain...mcm lama dah kenal je rasa kan wpun x pernah jumpa...:)

Siti Nursyamimi said...

nampak sgt muka pemalu Raees jmp gugurl..heehhe

SweetLikeWhat said...

alolo tomei dua-dua..
seronok ye dapat jumpe kawan blog ;)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Raees pandang papa nya kot sambil cakap "paap, help me, nak buh ayat apa ni?? " hehee

Aeen said...

@julia:2 lah..malu2 lak kan..heh..aah..jumpa dalam blog je lah..belum pernah bersua muka lagi kan..:)

@mimi: auwww..lepas ni Raees nk jumpa yaya lak la..hehe..

@anez:seronok bile jumpe member blog nie..:)

@yana:hahahah..pandai2 je create ayat kan..hehe..