Followers

Tuesday, March 19, 2013

Kasih sayang seorang kakak...:)






Sweet sangat aku tengok pic nie...ni lah namanya kasih sayang seorang kakak kat adiknye...
upss Raees ade kakak ker????
hehehe....actually girl yang dlm gambar tu adalah anak orang yang mak aku jaga dulu...
kalau ada perasan entry2 lama aku sebelum nie..aku ada publish gambar dak girl nie..namanya Icha..tahun ni masuk 2 tahun umur dia...
dia 4 beradik..n Icha yang bongsu..
dari Icha lepas pantang mak aku jaga dia...n manja sangat dengan aku n husband..
dah rasa macam anak sendiri la jugak...

dari sebelum aku pregnant kami laki bini mmg suka main dengan dia...
n ikot perkembangan dia...


Oh...korang jangan confius yeh..ni bukan Raees..hehe..ni lah Icha time dia brapa bulan ntah...
ade mcm muka Raees sikit kan..hehe..


liverpool fan..hehe..sebenarnya baju tu husband beli untuk Raees..
tapi xsabar punya pasal...sarungkan baju tu kat Icha..ngam pulak ngn dia...cantek lak bila dia pakai...
terus bagi je kat dia...hehehe...

Masa aku mengandung..Icha ni lagi manja au..melekat je kat aku..
pas 2 kadang2 bila aku baring...dia cium perot aku...hehe...

bila Raees dah keluar...mak aku dah x jaga Icha lagi...
sebab mak dia pun dah berheti kerja n jaga sendiri anak2 nya...
Selalu juga Icha ni datang rumah....
tiap kali dia jumpa Raees...
dia mesti cium...main2 ngan Raees tu...
pas 2 panggil Raees.."adik..adik...adik..."heheh...sweeet nye....

bila tengok pic dia ngan Raees kat atas tu...tiba2 hati aku rasa hiba...
pandai Icha main ngan Raees...bila suruh jaga..pandai dia jaga...
macam pic kat atas tu..puting Raees jatuh..dia ambil..n masukkan balik kt mulut Raees..
lepas tu dia kiss Raees... oh sweet.....

Walaupun sekarang aku dah ada Raees..tapi dengan Icha tetap aku xlupakan dia....
love both of them..:D


7 comments:

Cik Puan Rara said...

heee baby girl selalu kalo cium perut kita maknaya mmg baby boy dlm perut tu.heee.

StrewberiManis =) said...

aeen, calon menantu utk raees tu. HIkkkk hikkk

Aeen said...

@rara:aah betul tu rara..:)

@anne:hahaha...calon menantu sangat kan..hehe..

With Julia said...

Sangat comel lah kak icha...beruntung raees punya kak icha jaga raees...alhamdulilah...kasih sayang melimpah ruah family aeen...suka tgk pic icha gan raees taw syahdy je rasa...ju x berpeluang rasa cm tuh sbb anak sepupu jauhhh :(

Aeen said...

@julia:aah ju..mmg syahdu sgt....n sweet je bile tgk..:)

SweetLikeWhat said...

alolo tomei dua2..

CikNaa said...

haih.. camni la esok2 afiq dengan adik dia ekk.. hehe.