Followers

Friday, December 7, 2012

Seminggu tanpa husband tersayang...huuh..





Sambungan dari entry ni kenapa aku kata ada yang x happy nya time cukur jambul Raees nanti...
sebabnya... husband aku xde wooooo...dia kursus seminggu kt PULAPOL...waaaaaaaaa....
cik joe sebelum ni dah apply cuti 10 hari start next week...tapi terpaksa kena reject last minute gara2 kena attend kursus....dia apply cuti semata-mata untuk cukur jambul Raees dengan wedding anak buah aku hari Sabtu depan....
dapat tau pun 2 hari lepas..huhmm..persiapan dah dibuat..xkan la aku nak cancel kan lak kan...
terpaksa la nanti majlis dijalankan tanpa papa Raees...huhu..kesian Raees cukur jambul dia nanti papa dia xde...papa pulak kesian..xdapat tengok anak pertama dia cukur jambul nanti..
sedih kan..nak2 majlis untuk anak pertama nie..tapi nak wat camne...kerja punya pasal...kalau kerja biasa2 macam aku ni xpe gak la nak elak dari kursus..tapi kerja Polis nie mana lah boleh x pergi kan..
terpaksa lah...xleh nak wat apa..sob sob sob...

Hari Isnin ni cik joe start kursus...aduuh sedihnya....seminggu lak tu..walaupun PULAPOL tu dekat..tapi katanya xboleh nak balik...huh...
seminggu tanpa husband tersayang....



4 comments:

Aty_Fared said...

Tak best kan asben tak de...

Aeen said...

aah aty...xbest la bile asben xde....sob sob...

With Julia said...

wahhh nak buat majlis akikah raees ye...alaaa without papa? jgn sedih2 tau mommy aeen..yg ptg akikah raees berjalan dgn lancar...nanti papa hbs kursus bleh bwk jln2 lagi...yeyyy ;) tahniah baby raees! mesti hensem pakai bju lawa2 nanti

Aeen said...

xbuat akikah la julia..buat cukur jambul je dulu..akikah nanti tunggu ada rezeki..insyaAllah....hehe..papanya xjadik kursus lak la ummi qaiser...:)