Followers

Monday, December 10, 2012

Happy Monday :D





Hari ni xde monday blues uollss...
hari ni happy sangat2....happy sebab esok Selangor cuti...hari Rabu aku sambung cuti lagi...
cuti sebab cukur jambul Raees...dan lagi satu happy sebab..husband pun cuti start hari ni sampai lah 19hbln..
hoyeaaaaaa....syoknyaaaa.....
biasala kerja berkhidmat untuk negara nie..bukan senang nak dapat cuti..payah sesangat..bila dah dapat..
happy x terkata...hehe....

Oh yea..hari Jumaat lepas aku ada bagitau yang husband xdapat ada sekali masa majlis cukur jambul Raees Rabu nie sebab kursus kan..tapi Alhamdulilah..kursus kena tunda..than cuti yang dia apply sebelum nie diluluskan...Syukur sesangat...yeaa..papa Raees ada sekali masa cukur jambul nanti...
xde lah Raees sedih..(cheh.padahal mama dy yg sedih papanya xde..hik hik.)

Cik joe dapat cuti lama..tapi aku??
huhm..dah xde cuti dah wei....cuti byk gune masa mengandung dulu...
ni kira last la aku habiskan cuti...hari Rabu ni dengan hari Isnin depan aku cuti..
lepas tu..dah xde cuti dah..huhmm..xpelah kan macam x puas cuti je masa bersalin dlu..hih.




4 comments:

fifi tiez said...

Ala takpe.taun depan boleh cuti lagi...memang rezeki papa dia dapat tengok cukur jambul raess..

hayati hashim said...

eh eh. biasa org monday nk blues2 segala.awk hepi lak eh.. gud gud. rezki papa, rezki mama, n rezki raess.. semoga semuanya dpermudahlan dan lancar...

With Julia said...

Alhamdulilahhh..rezeki baby raees...akhirnya papa dan mommy dpt together2 dgn majlis akikah raees...syukur ;) doa mommy diperkenankan oleh Allah :)

Aeen said...

@fifi:aah betul tu..taun dpn leh cuti lagi...alhamdulilah...akhirnya papa dia dapat gak tgk cukur jambul raees nanti..syukur sesangat..:)

@hayati: hehe...monday minggu nie je...lepas ni monday blues balik la..hehe..insyaAllah...harap pun cam tu gak..semoga semuanya dipermudahkan..:)

@julia: Alhamdulilah julia..akhirnya..rasa syukur sesangat kami sekeluarga dpt bersama time cukur jambul raees nanti..:D