Followers

Monday, September 3, 2012

Akhirnya....Set bersalin TANAMERA menjadi pilihan....






Pagi tadi masuk ofis...releks je..email pun xde masuk...
so..sempat update blog jap..lepas update blog...
terus aku bukak website TANAMERA..
sebabnya...aku dah wat keputusan nak menggunakan produk set bersalin dari TANAMERA nie....
mak aku pun kata ok..husband aku pun kata ok gak.....

#picbyTANAMERA Postnatal Website#


so husband suruh aku beli dulu...nanti claim kat dia..hehehe....
pejam mata je lah beli set ni RM360 ...huhuh...kalau x pakai jugak...xtau lah aku.....
minggu depan nak bersalin...baru sekarang nak beli..haish apa lah...
lepas buat pembayaran tadi..aku terus call tanya bila set ni boleh deliver...
orang tu kate besok dia akan pos...maybe hari Rabu leh dapat kot...
nanti dah received aku update yeh....hehe...

Ok setel sudah pasal set bersalin...asek dok pening je pikir nak guna yg mana....
kire ni adalah item last sekali aku beli before bersalin...lepas ni xde dah nak beli ape2...
tunggu masa nak bersalin je lah....:)



8 comments:

Asz Miza said...

Tanamera ramai yg kata best. Tp i da beli NR plak..pastu plan nak ambil CL yang pakai produk Tanamera. Lepas tu fikir balik apa akan jadi dengan my NR plak nnt..Haha.

fifi tiez said...

i teringin sgt nak beli ni tp dah beli shaklee pulak.masa dulu tu, memang plan nak beli sama ada shaklee atau tanamera..tp kedekut punya pasal, sy beli shaklee.hehe..nanti review tau set ni.manalah tau peknen next time nak guna tanamera pulak..

Liyana said...

sy pulak x pakai ape2 set besalin pun, huhu

Aeen said...

@AszMiza: sbb org kate best la nk try tu...hehehe...pening kan nak pilih mane satu...heheh...

@fifi:xpe..nant u review shaklee..i review tanamera nie...hehe..ni pun kdekut gak..tp pejam mata je lah beli.....heheh...

@liyana:wahhh...lg best..xpkai set bersalin pun...hehe..

Ryn said...

nnt reveiw la ye..kot2 nnt nak guna jugak..x pkir pape lg nk ape pon x tau..kalau ok...leh la masuk dlm list..hehehe

Aeen said...

@ryn:ok..nanti kite da pkai....kite review yeh...:)

Syima Syaz said...

i pakai set tanamera.pilis dia n minyak urut dia i pakai masa pantang tp lulur, manjakani sume belum pakai lagi.plan kang dah balik rumah sendiri baru nak start ber lulur bagai.tp sabun dia mmg pakai sepanjang pantang ni utk buang daki2.serious, kulit jadi bersih pakai sabun tu

Aeen said...

@syima:yeke syima...wahhh ni yg xsabar nak pakai set nie...hehe..