Followers

Thursday, September 6, 2012

Masih membuyung lagi....hehehe...






ehem2...hehehe....tuan blog masih lagi mengupdate blog...
dah bersalin ker??
tetttt....belum lagi la u ollsss.....
baby xnk kuar2 lagi nie.....

2 hari menyepi...sebenarnye aku MC...saja MC sebab nak rest kat rumah..
al-maklum lah cuti aku start next week....
mula2 aku mintak start cuti bersalin on 14/09/12...time due date aku tu..
hari ni aku tukar cuti bersalin aku...aku start on 13/09/12-hari Khamis....
tapi aku dah cadang nak start cuti isnin depan...aku akan ambil MC 3 hari 10-12 haribulan...
mcm mane nak ambil MC tu ...pandai2 lah aku....kat klinik yg aku pergi selalu tu dia dah gtau aku yang dia leh bagi aku cuti 3 hari sblm bersalin...so memandangkan aku start cuti bersalin 13hbln...boleh la aku ambil cuti 3 hari tu start isnin depan..heheeheh....

Hari ni aku still kerja lagi....walaupun perot ni rasa sakit2....
pukul 3 pagi tadi aku kena lagi sakit perot yg mcm sebelum nie....xleh nak tidor..tapi aku still bangun  nak gi kerja..
ayah aku xbagi aku pergi sebenarnye..sebab tgk aku dok gosok2 perot..pas 2 cakap sakit2...
aku tetap pergi gak kerja....sebabnya nak deal dengan supervisor aku pasal cuti nie...
If aku still rasa sakit  lagi ni...tengah hari kang...aku balik lah..heheh...



6 comments:

fifi tiez said...

best kan peknen ni?senang jer nak cuti.haha..i sepatutnya ada kursus arini,tp selamba jer tak pegi sebab malas..nanti dah bersalin,cepat2 update gambar baby tau..smoga semuanya selamat.. :)

Asz Miza said...

i pun tak bersalin lagiiii..adoii..sabar je lah..i start cuti esok! yeay..n today half day..:D

Aeen said...

tau xpe....peknen ni sng nk cuti..hehe...insyaAllah..lps bersalin kalau berkesempatan ...i update yeh....:)

Aeen said...

@Asz Miza:knpe la baby xnk kua2 lagi kan..hehe..hari ni pn rasa cm nk half day jer...sbb prot still rasa sakit2 nie....sok pun rase cm nk mc je trus..hahah..jahat btul i nie....

Syima Syaz said...

dulu masa preg 14hari mc..hahaha

Aeen said...

@syima:syoknya MC smp 14 hari.....