Followers

Monday, August 27, 2012

Raya kami... (Part 1)




Minggu lepas nak update pasal raya...tapi mood tu xsampai lagi...
hari ni pun update sikit je la yeh...sebab terasa sangat malas je hari nie...
nak kata baru hari ni start kerja x jgak...sebab aku dah start kerja dari hari Jumaat lepas...
huhmm...xtau lah...huhuh...

ok lah ...sekarang ni aku wat quick update la yeh..nak citer panjang2...ermm..tgk pada kerajinan diri ini..hahahah....

ni gambar aku n cik joe pada 1st raya...

nampak classic lak gambar ni kan..hehehe


yang ni lak gambar dengan ayah aku n mak tiri aku...ye.pagi raya aku, beraya dengan mak tiri...
nanti aku update details la yeh...
(pegang perot cam takot perot tu nak jatuh je..heheh.)
Tahun ni kami laki bini xsedondon...
sebabnya husband yang xnak...dia kate next year baru pakai sedondon dengan anak nanti...hehe
baju melayu yang dia pakai tu pun recycle baju time nikah..heheeh...
siap cakap ngan aku..dah macam nak nikah lagi 1 je pakai baju tu...huuh...





Uppsss..harus ade gambar mak buyong ni sorang yeh...hehehe
dah 9 bulan ++ pun perot xnampak besar sangat kan...

Okee..nanti update lagi pasal raya yeh....:p


11 comments:

izyan al-za'im said...

nice dress :)

iedaurora said...

comeye perut tu ^_^

Aeen said...

@izyan: kite pakai rase ok n selesa..tp org yg tgk dy rase cam sendat je kite pakai tu..huhuh...

@ieda:hehehe....dah 9 bulan perot kecik je...

Cik Puan Rara said...

eeeiiiii kecik je aeen,rara ni haisshhhh membesar bagaikan juara.

aTy _faRed~ said...

cantik baju...hot mummy..:)

Aeen said...

@rara: 2lah...perot ain kecik je...rara punye bsar haa....huhu..

@aty:hehehe...thank kiu.....:D

Asz Miza said...

Ain..comels je perut..i punya rasa mcm besaq sangat..tp ada yg kata kecik..confused plak. Tapi yg pastinya i membesarrr dengan hebat!

Aeen said...

@Asz Miza:perot kite kecik je....huhuh...kite bdn xde mbesar sgt...berat je lately ni naik sikit...hehe..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hot mama in PINK ! :)

ariana8733 said...

nice dress...

mmg nmpak kecik je perut ain tu..mcm baru 5-6 bulan je..

maaf komen, & salam kenal..ana add ain k..

Aeen said...

@ana:aah nmpk kecik kan....ala xpe...kite da biase da org ckp cm 2...hehe..thanks coz add me..