Followers

Thursday, August 16, 2012

Last day kerja before cuti raya...yeayyyyy





Mood kerja: OFF
Mood cuti: ON

hehehe....kalau nak dikatakan..mood kerja tu sentiasa off jer....hahhaaha...
sekarang ni tengah ON mood cuti raya dulu...cuti bersalin??ermm..tunggu habis mood cuti raya la..hehhe..

Hari ni last aku kerja before raya....esok hari Jumaat dah start cuti...sampai Khamis depan...
hari Jumaat depan baru start kerja balik...
xsabar nak tunggu malam nie...malam nie nak ambil husband kat rumah mak mentua...
4 hari kau dia stay sana....rinduu sangat dengan dia....
asal malam je bila tidur, mula la tiba2 keluar air mata...sedih jer....teringat kat dia...

Malam tadi aku tidur awal..lepas tu dalam pukul 2 pagi aku terjaga..
tiba2 perot aku meragam..memulas2...tapi xnak membuang pun..
lepas tu dah ok balik...
terus xleh nak tidur...aku mesej husband kot2 dia pun x tidur lagi...
tengok dia ade reply...kire x tidur lagi la tu....
aku citer la dengan dia yang perot aku meragam....tapi bukan nak membuang pun...
husband aku hanya suruh aku tenang.dan suruh tidur je...uhhh....

Lepas dia suruh aku tidur dia mesej...tanya baby...dia rinduuu...
aku siap tanya lagi rindu kat baby ke kat mama baby.. :p
dia reply...rindu kedua2 nya...heheeh...
siap cakap terasa bila dia x jumpa aku n x main2 perot aku cakap ngan baby....
heehehe..touching lak dia...
tu lahh..sapa suruh tinggalkan aku n baby dalam perot ni lama2...
tu belum lagi baby lahir..dah lahir nanti lagi terasa bila tinggalkan lama2..betul x?

baby pulak sejak papa dia balik sana...xboleh aku kejot dia...
kadang2 aku boring..dia senyap..aku kejot la baby..goyang-goyangkan perot suruh dia bangun..
lepas tu bukan main kuat lak dia tendang....marah agaknya aku kacau dia tidur..hehehe...
Takpe lah baby...malam karang kita ambil papa yeh...baby pun mesti rindu dengan papa kan..hehehe..
kite jumpa nenek jap..pas tu ambil papa..pas 2 kite gi jalan2 jap cari apa yang patot...ngeeee...

p/s:cepat lah pukul 5.30...dah xsabar nak balik dah nie....


4 comments:

aTy _faRed~ said...

aeen..jangan selalu goncang2 perut tau...dulu aty pon macam tu..suker nau soh die bangun ngan goncang2 perut..tercerite lak kat doktor..die kate..jangan buat..sebab takut nanti tali pusat gerak2 ley terbelit baby dalam tu..yer ar dalam tu air..so semua dalam tu berenang2 jer..memang boleh ar tali pusat tu bergerak2...aty risau..jage diri bebaik tau..

Aeen said...

owh yeke aty...huhuh..tanks for remind yeh...lps ni xnk la goncang2 dy....heheh.....risau lak bila aty ckp cmni...harap baby ok la...

With Julia said...

Mesti baby windu ngan papa dia dear...take care always tau dear...julia nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin...take care always...muahhhhh :)

Anonymous said...

Great steps to learn more Thanks a Lot for this nice information , I love to visit again to see this amazing post to learn more , Thanks a Lot.I am also a pearl jewelry blogger.If you get a chance pop up by my page, maybe you would like freshwater pearl bracelet. i wish article about wish pearl will be seen from you.