Followers

Thursday, August 9, 2012

Hari ni half day kerja...nak sambung shopping!!!





Hari ni aku kerja half day....
sebabnya nak gi sambung shopping lak dengan husband...heeeh
hari tu gi shopping ngan ibu...hari ni pergi ngan husband lak...
kebetulan cik joe off hari nie...
2 yang ajak dia gi shopping tu...
malas la nak pergi time cuti weekend nie..nak2 pulak weekend ni last orang gi shopping kan..
next week dah nak raya....
confirm2 crowded gila orang...bukan orang je crowded..
kalau naik keta...dah tentu sangkut dalam jem...haa..shopping dalam kereta je lah jawabnye nanti....heehee...
aku pun malas nak berasak2 dengan orang ramai nanti...

Baju raya dah beli dah...ni tinggal aku nak cari kasut raya lak..
almaklum lah..dah hujung2 ni..kaki pun mengembang je...heheh...kena la cari yang sesuai sikit...
pas 2 nak cari tudung n handbag sekali...waaaa....excited lak nak sambut raya kan.....
kang tetiba time raya tu lak bersalin...huhuhuhu...
mintak2 jangan laaa....dah cakap kat baby...bagi mama dia raya dulu..baru baby leh keluar..heheeh...

Actually harus lah rasa excited jugak nak sambut raya...1st time raya sebagai seorang isteri...
lepas raya sebagai seorang ibu lak...bertambah2 lah excitednya kan....:D
owhhh..mood kerja dah xde dah nie....tengah on mood shopping je sekarang nie..:)

#picbygoogleimage#




3 comments:

aTy _faRed~ said...

besh nyer ley sambung2 shopping..aty ni shopping sekali tu jer..tu pon siap mntak emergency leaves sebab nak shopping hari keje...dah tu jer..kalau tak cukup beli mase tu..pandai2 ar...tak kose nak gi lagi..asben ar ni..

Aeen said...

hehehe....ni pun amek half day je..semata2 nak sambung shopping..ari tu skjp je...heheh...naseb hsbnd mood tgh ok...kalo x mmg gi shopping sndri je lah....hehe

Ezza Z said...

Selamat bershoping ye puan aeen.