Followers

Thursday, August 30, 2012

Esok genap 38 minggu....:)





Esok genap lah kandungan aku 38 minggu....tinggal 2 minggu je lagi nak sampai ke due date...
fuuuhhh...berpeluh2 rasanya nak tunggu...heheeh...
tapi sekarang ni dah rasa rindu dengan awal2 pregnant dulu...:)

2-3 hari ni aku mengadu yg aku sakit perot kan..sampai MC 2 hari...
hari ni aku masuk kerja balik...sebab rasa ok...tidur pun ok...x macam 2-3 hari lepas xleh nak tidur...
gara2 perot memulas2....pergi klinik doktor cakap biasalah permulaan contraction...
pergi kerja ni pun..sebab aku pikir sok cuti...lepas tu supervisor aku pun cuti...
tapi malam tadi dia ade mesej aku gitau if aku MC lagi hari nie...dia datang kerja half day...heeheh...
cam kesian lak kat dia kalau aku MC dy dah la cuti..lepas tu nak datang keja lak..
xpelah....selagi aku boleh n sihat sikit ni..aku pergi la kerja...kalau sakit datang...aku xtahan sangat..
terpaksa la aku cuti je...

haish la baby...macam takde tanda2 je awak nak kuar time merdeka nie...hehehe...
cepat lah keluar sayang.....mama dah xsabar dah nak tengok kamu nie...
sekarang ni aku menghitung hari je lah nak bersalin...
xtau lah bersalin awal ke....bersalin time betul2 due date tu.....
ish..xsabar betul nak jadi ibu nie...hehehe....

Petang semalam rendam dalam bekas....pas 2 malam tadi mak aku gitau...dah kembang dah...
ehehehe.....tanda nak bersalin dah ke ek???
:p

7 comments:

('',)pzAEdy~ said...

hehehhee. tak sabar kan. ekekekekek

Ryn said...

x lame lagi je....best nye...tk care...:)

izyan al-za'im said...

sama la kite pon x sabar jgk ni. tp nervous pon ade jgk :P

fifi tiez said...

sy pun dah start rasa tak sihat wpun baru je 36w ni..spjg ari cam x berapa larat.nak tido pun susah..

Aeen said...

@pzaedy:tau xpe...x sabar sgt dah nie..

@ryn: yup...mghitung hari je nie...huhuh..

@izyn:aah..nervous pun ade gak nie...

@fifi:kite pun time 36 weeks tu pun mmg da start rasa xlarat sgt....

Miss Sunshine said...

kita pun menghitung hari jugak ni...
bilalah agaknye baby nak kuar ni...

Aeen said...

@miss sunshine: 2 lah kan..bile la baby ni nk kua2...suke sgt dy dok dlm perot nie..hehe..