Followers

Thursday, June 28, 2012

Tahniah buat blogger Ekin.. :D




tengah dok belek2 FB tadi...tiba2 terperasan pic ni kat FB blogger Ekin
ni lah baby kepada Ekin..heheeh......
comelnyaaaaaa....baby girl...:)
so aku pun tadi baca lah komen2 kat pic ni tadi...
hehe..jadi stalker jap...
xtau la bila ekin bersalin..rasanya semalam kot....
now dah balik JB dah....

Alhamdulilah...semuanya selamat.....
Tahniah buat ekin dan suami.....
:D

#creditpicbyekinFB#

Actually credit pic buat adik ekin...sebab dia yang tag pic ni kat FB ekin...hehehe...

P/S:ekin dah lepas dah..lagi 2 bulan turn aku pulak....hehehe...Semoga segalanya dipermudahkan...Amin...



11 comments:

Asz Miza said...

Wah..dah selamat dah ekin ye..Alhamdulillah. :)

Aeen said...

@Asz Miza:aah..da selamat dh mnjadi ibu...hehe..

Cikpuan rara said...

eh ekin dh bersalin.wahhhh tembam nya pp.tahniah.yelah dye dh balik jb kan,mst x update dh.rara pon 2 bulan lg.silap2 lepas aeen trus rara.hehehe

aTy _faRed~ said...

waahhh..dah beranak dah...dah hagak dah..sebab die kate ritu dah bukak 1.5..:) comel n tembam baby..:)

Riny said...

tembamnye baby ekin.....mesti lame lgi nak tggu cerite ekin ni...hi3

Aeen said...

@rara:2 lah..mesti tunggu dy masuk balik kerja baru dy update kan...heheh...ntah2 kite serentak kot..hahahah...

@aty:aah kan..ari tu dy kate da bkk 1.5cm...mesti dah dekat nk bersalin da time tu...

@riny:huhuh..tau xpe riny..lama lagi....xsabar nak tgu cite dy..hehe

Bazilah (^0^) said...

tembam nye baby ekin.seronok tgk ekin dah lepas :)

Liyana said...

bestnye ekin... sy jgk yg x lepas lg.. huhu

Aeen said...

@bazilah:2 lah..seronok je dy da lepas...kite ni belum lg..heheeh..

@liyana:huhuh...baby nk tunggu ujung bulan kot baru nk kua....hehe....

Nurul Aziz said...

Baby ekin tembammm.. comel!

leeza said...

tembam and cutenye baby ekin! bestnyeeeee ^__^