Followers

Friday, June 29, 2012

Seminggu lagi nak dapat Assistant...heheeh...




Minggu depan dah masuk bulan Julai....waaaa..bestnya....
2 bulan lagi dah nak bersalin dah.....heheeh..
mood nak kerja pun sebenarnya dah lama ke laut dah nie....
rasa malas nak kerja...kalau boleh nak dok rumah goyang kaki je....
tu pun kalau boleh...hakikatnya....aku bukan boleh dok rumah goyang kaki jerr...
kena gak keluar bekerja untuk mencari rezeki....xleh nak harapkan suami jer..
kena sama2 lah mencari rezeki untuk kami sekeluarga... :D

Aku xsabar nak tunggu 9/07/12 nie...sebabnya...aku akan dapat 2 orang assistant yang akan tolong aku buat kerja....
haaa..2 orang lagi tuu..heheeh.....
2 orang assistant tu actually trainee..yang akan buat practical kat company aku nie...company aku memang selalu ambil trainee nie..tapi trainee untuk electronic student lah.....so ini 1st time ambil trainee untuk bahagian  Admin....
ambil trainee semata-mata nak replace kan tempat aku bila aku cuti bersalin nanti....
Ambil trainee jimat cost sikit daripada ambil pekerja baru.....huuuh..bak kata supervisor aku laa...hehe..
Tugasan kerja untuk mereka pun aku belum fikirkan lagi....huuh..minggu depan la baru pikir...
Ala..lagi pun bukan banyak sangat pun kerja Admin kat company nie...just biasa2 jer..
time busy pun bila tengah bulan ngn hujung bulan....

Dah ada trainee nie senang sikit kerja aku...coz aku dah x payah nak turun naik tangga...bukak pintu bila orang datang....or pergi fax kat bilik bos kat tingkat atas....aku cuma duduk releks je bagi arahan..hahahahah..
lagipun supervisor aku lah yang suruh wat cam tu...dia kata budak2 trainee datang..aku dah boleh releks dah..
aku just ajar dorang apa yang patut..bagi dorang mahir...pas 2 kerja aku..pantau dorang jer...
n lepas ni senang la aku nak ulang alik gi klinik...xpayah kelam kabut nak masuk kerja...heheeh....

3 comments:

Bazilah (^0^) said...

syok tuh ade assistant. senang sket keje ibu mengandung hehe

aTy _faRed~ said...

saye perlukan asst jugak sekarang ni walaupon dah ade sorang..nak lagi...!! eerrr...nanti saye ley senang2 hati hapdet blog..muwahahahaa..;p

Aeen said...

@bazilah:tau xpe..syok betul..leh releks2...heheh..

@aty:hahaha..tau xpe...leh senang2 ati update blog je kan....releks betul la...heheh..