Followers

Friday, June 29, 2012

Senak perut.....adoooooiiii........



Ahhhh....kekenyangan la skang nie..
perot rasa senak pulak..
gara2 makan banyak la nie.....
lunch tadi balik rumah makan nasi lauk ayam masak merah..
memang favourite la....nak2 mak sendiri yang masak....
2x tambah kauuuuuuu....
ha...sekarang menjawab la perut rasa senak...rasa berat je akibat kekenyangan...
baby pun suka gak....tengah otw nak balik dia dok tendang2...lapar agaknye...
dah dapat makan...dah kenyang.....tendang sikit2 je...
aduuh baby....sampai 2x mama tambah makan nasi ni..mama yg lapar ke baby yang lapar nie..
pagi tadi baru je bedal mihun goreng 3 pinggan...hahaahahahah..
3 pinggan tu....macam orang kebulur je aku makan nie......
tengah hari da lapar balik....

ni kalau buat test BSP..memang naik laa..confirm2 kena membebel ngn nurse..hehehe....
sekarang ni tengah urut2 perut kasi lega sikit....
tapi tu lah..kenyang nye mesti kejap...dah nak balik kerja jap lagi confirm lapar balik..hahahaha.
tapi macam aku tengahari dah makan nasi malam memang aku xmakan nasi dah......
suka makan selain nasi........lagipun doktor x galakkan aku makan nasi banyak sangat..
sebab ada kencing manis kan...so kena kawal sikit...
cuma tadi je aku xleh kawal...sebab mak aku masak lauk favourite...mane tahan woooooooo......
sekarang da kenyang..mula la mata ngantokkkkk..


3 comments:

Riny said...

aah kan...kalau prgnt x makan lapar..bile makan lebih ckit senak pulak..nak tggu reda tu..sempat la tetido..kadang2 bgn tido tu dah lapa balek..hahahaha...mmg pelahap..heheheh

Asz Miza said...

ohoii..banyak nye Aeen makan..hehehe..klo kita mmg dah tak termasuk da makanan banyak2 cenggitu. Makan banyak ke sikit still berat naik..:( Senak perut paling tak best ohhh..tak selesa kannn..

Aeen said...

@Riny: tau xpe...kalo x mkn lapa lak..da makan byk tu jd senak plak...lps da ok jd lapar balik..hehehe..

@Asz Miza: heheeh...kalo lapa sgt..mmg byk mkn..heheeh...mmg pun bile senak perut ni paling xbest...mengah dibuatnya...huuh..